Neler Yeni

Öneri Düşündüğüm Ekipmanlar Nasıl?

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda
Normalde glorious model o kablolu alacaktım forumdaki arkadaşlar kablolu yerine bunun daha iyi olduğunu söyledi ondan sonra baya beğendim birde mousepad alınırmi sizce hocam
Mousepad alınır bence hem beyaz uygun olur hem fiyatı da iyi. Evet aslında mouse'da kablosuz olması çok büyük avantaj sağlıyor rahat oluyorsun. Ben bütçenden dolayı kablolu alıp Kumara'ya yoğunlaşmanı söylemiştim bütçeni zorlayabilirsen ikisi süper olur

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Enes
Mousepad alınır bence hem beyaz uygun olur hem fiyatı da iyi. Evet aslında mouse'da kablosuz olması çok büyük avantaj sağlıyor rahat oluyorsun. Ben bütçenden dolayı kablolu alıp Kumara'ya yoğunlaşmanı söylemiştim bütçeni zorlayabilirsen ikisi süper olur
20k bütçe var kumara alirsam 100 lira eksik onuda halledicem HDOAHDOAJSA

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda
20k bütçe var kumara alirsam 100 lira eksik onuda halledicem HDOAHDOAJSA
PC'de yolda yani ahdajsdha Kumara her türlü avantajlı kanka ya türkçe q'dan devam et boşver ingilizce q'yu garip olur

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Enes
PC'de yolda yani ahdajsdha Kumara her türlü avantajlı kanka ya türkçe q'dan devam et boşver ingilizce q'yu garip olur
Hadi bakalım 3-4 güne pc yi almaya Üsküdar'a gidiyorum ordan gelincede bunları sipariş ediyorum bunlar gelince acicam artık pc yi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tekrardan teşekkürler yardım için hocam

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda
Hadi bakalım 3-4 güne pc yi almaya Üsküdar'a gidiyorum ordan gelincede bunları sipariş ediyorum bunlar gelince acicam artık pc yi
Hayırlısı olsun, özellikleri nedir? + olarak set tamamlanınca bi beyazlık nasılmış görelim :D

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda

Tekrardan teşekkürler yardım için hocam
Rica ederim. Alışamam diyorsan tabii ki gidip Kumara al diye zorlayamam. Ama klavyenin sorununu görmedim, duymadım. + Olarak beyaz ve türkçe q bu fiyat bandında güzel gider.

Amd ryzen 5 5600 inno 3060 16 ram
Hayırlı olsun güzel sistem

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Enes
Rica ederim. Alışamam diyorsan tabii ki gidip Kumara al diye zorlayamam. Ama klavyenin sorununu görmedim, duymadım. + Olarak beyaz ve türkçe q bu fiyat bandında güzel gider.
Ya alışırım alışmakta sorun yokta tuşlar çok dipte gözüktü ya gözüme ondan bi geri çekildim ama alacağım

Hayırlı olsun güzel sistem
Teşekkürler hocam

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda
Ya alışırım alışmakta sorun yokta tuşlar çok dipte gözüktü ya gözüme ondan bi geri çekildim ama alacağım

Teşekkürler hocam
Kumara iyidir ya. En son ihtimal alışamıyorsan iade edersin kanka sıkıntı olacağını sanmıyorum

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Enes
Kumara iyidir ya. En son ihtimal alışamıyorsan iade edersin kanka sıkıntı olacağını sanmıyorum
Hocam şimdi baktım da kumaranın profesyonel şekilde incelemesini kimse yapmamış galba video bulamadım iyice bı özelliklerine bakayım dedimde neyse bir şey olmaz herhalde

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda
Hocam şimdi baktım da kumaranın profesyonel şekilde incelemesini kimse yapmamış galba video bulamadım iyice bı özelliklerine bakayım dedimde neyse bir şey olmaz herhalde
yabancı kanallarda bolca var oralara bak bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,029
Üyeler
164,768
Son üye
ubtrack
Top Bottom