Neler Yeni

Düşündüğüm sisteme önerilerinizi bekliyorum

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Merhaba 1 yil sonra gtx 1660 super alicam onu alana kadar önerebiliceğiniz bir apu işlemci varmi satarken 1 yil garanti ile saticam ortalama ne kadar zararla satabilirim
Almayi düşündüğüm parçalar altta anakarti b450 s2h seçebilirdim ama bu anakartla güzel oc yapildiği için bunu tercih ettim

Msi b450 tomahawk max 780 tl
Crucial balistix 2x8 3000 mhz 740 tl
Kingston a2000 530 tl
Msi mag force 100r 575 tl
Xpg pylon 550w 520 tl

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Muhammed Poyraz
Arkadaşın dediği gibi 1 yıla yeni parçalar gelir bunları fiyatları da düşebilir yine bu sene düşük ekran kartlarının saçma bir şekilde fiyatlarının artması gibi bunların da fiyatları artabilir şuan konuşmak mantıksız olur

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 yıla yeni parçalar gelir şu an konuşmak mantıksız
Ben bu sistemi 1 yil sonra dizmeyeceğim şimdi dizicem önerebiliceğiniz bir apu işlemci varmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşın dediği gibi 1 yıla yeni parçalar gelir bunları fiyatları da düşebilir yine bu sene düşük ekran kartlarının saçma bir şekilde fiyatlarının artması gibi bunların da fiyatları artabilir şuan konuşmak mantıksız olur
Ben bu sistemi 1 yil sonra dizmiyeceğim şimdi dizicem önerebiliceğiniz bir apu işlemci varmi

Geixs

80+
Ben bu sistemi 1 yil sonra dizmeyeceğim şimdi dizicem önerebiliceğiniz bir apu işlemci varmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bu sistemi 1 yil sonra dizmiyeceğim şimdi dizicem önerebiliceğiniz bir apu işlemci varmi
Yukarda 1 yıl yazmışsın

Top Bottom