Neler Yeni

Düşünsenize ?

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Reis online bir oyun.En iyi grafiklere ve vuruş hissiyatına sahip.Harita üzerinde rastgele başlıyorsun.Oyunculara uzak yerlerde başlıyorsun harita buna göre tasarlanmış.Ormanımsı bir map var.Benzin istasyonları,evler,sağlık ocakları ve polis karakolları var.Polıs karakollarından ağır silahlar ve çelik yelek çıkıyor.Sağlık ocaklarından ilaç yaralanınca canın dolduruyor.kafe var mesela.Açlık ve suszluk var.Evlerden silah(tabanca)ve yakın dövüş silahları çıkıyor.Çanta bulup odun kesebiliyorsun evden balta çıkarsa.Silahlara belirli özelleştirmeler bulabilirsin.Çeşitli hareketler yapabilirsin.Arabalar ve bunların benzini ve sağlığını kendın evden bulduğun tamir kitiyle ve benzin kutusuyla yapabilirsin.Sniper silahlara çeşitli dürbünler takabilirsin.Ve kıyafetlerde var.
Böyle bir oyun yapardım ve ubisoft ile ikinci oyunda batırırdık.Oyunu da geforce nowa vermem.Para gerekkk!

Death Mark

80+ Bronze
Hepsine ortalık teklif edip:
Tasarlayacağım oyunun hikayesini Ubisoft'a, oyunun grafik ve motor kısmını EA'a ve online kısmını Activision'a emanet ederdim.

James Bond 007 film serisini sanal dünyaya döken bir oyun yaptırırdım. .)

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram