Neler Yeni

düzgün ses kasabilmek için kulaklık arıyorum

rafetsunal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Rafet Sunal
Haliyle tanıdıktan gelme ses kartım var. Biraz da bütçem oldu yaklaşık 4-4.5 arası. 2.el olarak dt 990 Pro var 3.5K'ya (Param Güvende ile 3850), 560s var yine 3.5K'ya fakat Param Güvende'si yok. Biraz daha ucuz olarak 2300TL'ye(Param Güvende) HS80 var. 3K ya ise Cloud 2 Wireless var. Benim için 2.el veya sıfır olması pek önemli değil, Türkiye şartlarında daha iyisini almak için 2.ele başvurmak sorun olmuyor sadece çok pis olmasın yeterli. Aklımdaki kulaklıkları da yazdığıma göre asıl konumuza gelelim. Şu anda crinacle Zero IEM kulaklık kullanıyorum. Alacağım kulaklığın, olabildiğince ses kasmama yardımcı olmasını istiyorum. Sizlerin düşüncesi ne ve bunlar harici ne önerirsiniz?

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Haliyle tanıdıktan gelme ses kartım var. Biraz da bütçem oldu yaklaşık 4-4.5 arası. 2.el olarak dt 990 Pro var 3.5K'ya (Param Güvende ile 3850), 560s var yine 3.5K'ya fakat Param Güvende'si yok. Biraz daha ucuz olarak 2300TL'ye(Param Güvende) HS80 var. 3K ya ise Cloud 2 Wireless var. Benim için 2.el veya sıfır olması pek önemli değil, Türkiye şartlarında daha iyisini almak için 2.ele başvurmak sorun olmuyor sadece çok pis olmasın yeterli. Aklımdaki kulaklıkları da yazdığıma göre asıl konumuza gelelim. Şu anda crinacle Zero IEM kulaklık kullanıyorum. Alacağım kulaklığın, olabildiğince ses kasmama yardımcı olmasını istiyorum. Sizlerin düşüncesi ne ve bunlar harici ne önerirsiniz?
şöyle anlatayım. 150tlik usb ses kartı + ses kartının ekolayzer porgramı + 160tl'lik bir kulak çevreleyen kulaklıkla nokta atışı sesin nereden geldiğini anlayabiliyorum. ses kasma konusunda desibel ve stereo çok önemli. bazı kişiler sesi sanal 7.1 le kasarsın diye birşeyler uydurabilir inanma. dünyada 1 tane bile esporcu yok ki sanal 7.1 ile ses kassarak oynasın. yani anlayacağın bu iki özellik mevcutsa çooook fazla para bayılmana gerek yok.
bu arada ek yapayım arctis, cloud, sony ve sennheiser kullanmış biri olarak yazıyorum bunu. oyun için istiyorsan birazcıkta müzikte tatmin etsin istiyorsan ahım şahım sakın para bayılma. yani şuanki setupı keşke dinletebilsem sana inanamazsın, dersin ki eee millet neden 5000tl bayılıyor bu oyuncu kulaklıklarına.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,564
İsim
Cengiz

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,564
İsim
Cengiz
bende ön yargıyla yaklaştım deneme şansın olursa dene bence en azından
hocam gamepower kizaru kullanıyom gayet memnunum rampgae'in mouse aldfım çok çabuk bozuldu

Rampage SMX-G68​

model şuan bi tek klavyesini kullanıyom plower k60 onuda indirimde yakaldım diyen onun harici kullanılmaz

Top Bottom