hocam şu an değişik bir olay oldu rehberde yazan her şeyi eksiksiz yaptım ve dendiği gibi 1.1 voltta çalışmaya başladı. ama şöyle ki cyberpunkta 63 derece oluyor işlemci. normal auto modda (bios ayarı yapmadan) ise 70 derece oluyordu burda her şey iyi güzel de. şöyle bir şey oldu ben yine bios ayarı yapmadan ryzen master ile 1.175te 58 dereceyi geçmiyordu aynı şekilde stres testinde de daha fazla çıktı bunun sebebi ne olabilir? @kandes22
@kandes22 hocam son bir sorum olacak bu sefer bios ayarlarını sıfırladım ve biosta 1.1 ile 72 derece olan işlemcim. ryzen master 1.175 ile 63 derece oluyor cpu z stres testinde. eğer PC her yeniden açıldığımda 1.175 yapsam işlemcinin sağlığıyla oynamış olur muyum? program olduğu için. bu arada çekirdekler hep 100 benchmarkta da kayıp yok.
aynen aynı test cpu z nin bench kısmındaki stres testi ile. sorun oluşturmayacaksa her reset attığımda ryzen masterdan ayarlıyorum o zaman teşekkürlerOynamazsınız.
Hangi testte? Test aynı mı?
aynen aynı test cpu z nin bench kısmındaki stres testi ile. sorun oluşturmayacaksa her reset attığımda ryzen masterdan ayarlıyorum o zaman teşekkürler