Neler Yeni

DVI to DisplayPort

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
1660 SUPER ekran kartı aldım ve ekran kartını alırken üzerinde DVI girişi varmı hiç bakmadım. Bu benim hatam. Ekran kartı üzerinde sadece Displayport ve HDMI çıkışları var. Elimde bulunan 144 Hz monitör de ise sadece HDMI, VGA ve DVI girişi var. İnternette bir sürü DVI to DisplayPort dönüştürücüler var bunlardan birini kullanarak 144 hz olacak şekilde görüntü alabilir miyim? Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Berkantto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
berkant toygün
dönüştürücüde kayıp yaşarsın diye biliyorum aktif bir dönüştürücyle kullanabilirsiniz

EGEMENK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Egemen karaca
1660 SUPER ekran kartı aldım ve ekran kartını alırken üzerinde DVI girişi varmı hiç bakmadım. Bu benim hatam. Ekran kartı üzerinde sadece Displayport ve HDMI çıkışları var. Elimde bulunan 144 Hz monitör de ise sadece HDMI, VGA ve DVI girişi var. İnternette bir sürü DVI to DisplayPort dönüştürücüler var bunlardan birini kullanarak 144 hz olacak şekilde görüntü alabilir miyim? Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
tam olarak bilmiyorum ama kayıp yaşanabilir

ventioNN

80+ Platinum
DVI to Displayport almalısın sağlam bir marka alırsan sorun yaşamazsın,rahat olabilirsin.

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
yüksek hz oranını sadece display port veriyor diye biliyorum. vga analog çıkış display port ve hdmi port dijital çıkışlardır . bunlardan birini diğerine dönüştürmek için sadece kablolama yetmez ekstradan bir çipe ihtiyaç duyar . bende laptoptan hdmi to vga kullanarak monitöre görüntü alıyorum sıkıntı yaşatmıyor ama oyunlarda ek bağlantının çipi ısınıyor . kısaca o kadar hz alabileceğini düşünmüyorum ama 60hz görüntü verecektir

BoluBeyi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Arda Doğan
DP adamdır.

ozen.hmyf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Halil İbrahim Özen
Görüntü veya kare hızı kaybı yaşamamakla beraber 20ms civarı bir gecikme yaşayabilirsin, bu video sorularına yanıt olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,493
Üyeler
164,683
Son üye
Hsdenizz
Top Bottom