4 Kişi Rahat Akar 1 Kez 2 Kişi Bitrirdim Diğerinde'de 2 Kişi Gene %80 Oynadım Arkadşaım Yarım Bıraktı Oyundaki Seçimleri Düzgün Yapacak Ve Hikayeyi Gerçekten Yaşayacak Arkadaşlarla Oyna Sallamayan Düz Koşup Zombi Öldürecek Tiplerle Sarmaz Hikayeyi Anlicak Seçimleri Düzgün Yapacak İnsanlarla Oyna Etkiliyor Oyunu Çünkü4 kişi alıcaz sararmı hikayesi felan nasıldır
fenasal sarar hemde. Bana göre 1. oyunu 2. oyunundan daha güzel. Bide dlc alabiliyosan al 1 kişi alsa bile diğerleride oynayabiliyor çok güzel dlc de var oyunda öneririm
İYi oyun fakat 2 oyunda da bana göre hikaye işi sarmıyor ya .4 kişi alıcaz sararmı hikayesi felan nasıldır
arkadaş nasıl davet ediliyor biliyormusun reis gözükmüyor bendesarar çok iyi oyun.
arkadaş nasıl davet ediliyor biliyormusun reis gözükmüyor bende4 Kişi Rahat Akar 1 Kez 2 Kişi Bitrirdim Diğerinde'de 2 Kişi Gene %80 Oynadım Arkadşaım Yarım Bıraktı Oyundaki Seçimleri Düzgün Yapacak Ve Hikayeyi Gerçekten Yaşayacak Arkadaşlarla Oyna Sallamayan Düz Koşup Zombi Öldürecek Tiplerle Sarmaz Hikayeyi Anlicak Seçimleri Düzgün Yapacak İnsanlarla Oyna Etkiliyor Oyunu Çünkü
lobiyi onlineye çekmen lazım safe houseler de.arkadaş nasıl davet ediliyor biliyormusun reis gözükmüyor bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arkadaş nasıl davet ediliyor biliyormusun reis gözükmüyor bende
lobiyi onlineye çekmen lazım safe houseler de.
![]()
oyun böyle fakat oyuna girince esc basıyorum arkadaşım gözüküyor fakat davet edebmiyorum safe houseyemi gitmem lazım
Sen ve arkadaslarin belli bir yere kadar oynamalı oyunun bi 30 dakikası herhalde tek başına oynican zaten açılıyor sonra arkadaşlarla oynama cikiyor ekranaAlıntıyı görüntüle
oyun böyle fakat oyuna girince esc basıyorum arkadaşım gözüküyor fakat davet edebmiyorum safe houseyemi gitmem lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle