Neler Yeni

Dying Light 1 sararmı

donsa

80+
Reaksiyon skoru
126
4 kişi alıcaz sararmı hikayesi felan nasıldır

4 kişi alıcaz sararmı hikayesi felan nasıldır
4 Kişi Rahat Akar 1 Kez 2 Kişi Bitrirdim Diğerinde'de 2 Kişi Gene %80 Oynadım Arkadşaım Yarım Bıraktı Oyundaki Seçimleri Düzgün Yapacak Ve Hikayeyi Gerçekten Yaşayacak Arkadaşlarla Oyna Sallamayan Düz Koşup Zombi Öldürecek Tiplerle Sarmaz Hikayeyi Anlicak Seçimleri Düzgün Yapacak İnsanlarla Oyna Etkiliyor Oyunu Çünkü

fenasal sarar hemde. Bana göre 1. oyunu 2. oyunundan daha güzel. Bide dlc alabiliyosan al 1 kişi alsa bile diğerleride oynayabiliyor çok güzel dlc de var oyunda öneririm

fenasal sarar hemde. Bana göre 1. oyunu 2. oyunundan daha güzel. Bide dlc alabiliyosan al 1 kişi alsa bile diğerleride oynayabiliyor çok güzel dlc de var oyunda öneririm
1745769536005.png

Açık dünya ve zombi teması seviyorsanız, çok iyi bir oyun.

sarar çok iyi oyun.

sarar çok iyi oyun.
arkadaş nasıl davet ediliyor biliyormusun reis gözükmüyor bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 Kişi Rahat Akar 1 Kez 2 Kişi Bitrirdim Diğerinde'de 2 Kişi Gene %80 Oynadım Arkadşaım Yarım Bıraktı Oyundaki Seçimleri Düzgün Yapacak Ve Hikayeyi Gerçekten Yaşayacak Arkadaşlarla Oyna Sallamayan Düz Koşup Zombi Öldürecek Tiplerle Sarmaz Hikayeyi Anlicak Seçimleri Düzgün Yapacak İnsanlarla Oyna Etkiliyor Oyunu Çünkü

lobiyi onlineye çekmen lazım safe houseler de.

lobiyi onlineye çekmen lazım safe houseler de.
1745777190181.png

oyun böyle fakat oyuna girince esc basıyorum arkadaşım gözüküyor fakat davet edebmiyorum safe houseyemi gitmem lazım

1745777190181.png

oyun böyle fakat oyuna girince esc basıyorum arkadaşım gözüküyor fakat davet edebmiyorum safe houseyemi gitmem lazım
1745777259142.png

Arabalı modu çok iyi motor parçaları vs. topluyorsun bir ara tek online girmiştim herifin bir son seviye itemleri bugla çoğaltıp bana attı bir anda baya iyi oyun ama odanın kapısını veya camı aç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,243
Üyeler
173,338
Son üye
fatihugur
Geri