Skynel
80+ Gold
Dahası
Elime geçen para ile Dying Light 2'yi ön sipariş verdim aslında bu konuyu açmamın nedeni oyun hakkında ki fikirlerimizi sunmak
Cyberpunk 2077'ide ön sipariş vermiştim ama pek beğenmediğim hatta bir çoğumuzun beğenmediği bir oyun olarak çıkmıştı biliyorsunuz
Dying Light 1'i severek oynamış ve hala da DLC'lerini oynayan biri olarak ve tecrübelerini bildiğim bir firma olarak güvendiğim için satın aldım
Oyuna karşı olan umutlarımdan bir tanesinin sebebi ise oyunun ertelenmiş olması evet ertelenmiş olması
Farkındayım Cyberpunk 2077'de kaç defa ertelendi ama farkedersiniz ki cyberpunk 2077 atıyorum kasımda çıkacağız dediği zaman aralığa erteledi yani yine belirli bir tarih verdi
Ama Dying Light 2'nin yapımcıları bir kere bir ertelediler uzun bir süre haber alamadık oyunun belirli bir çıkış tarihide yoktu ama bir anda çıkıp belirli bir tarih verdiler ve bana bu geçen sürede oyunu tamamladıklarını ve bu şekilde bir çıkış tarihi verdiklerini düşündürdü
Sonuçta ortada Cyberpunk 2077 gibi balon bir örnek var
Siz ne düşünüyorsunuz ben Dying Light 2 için oldukça umutluyum sistemde yetiyor maşallah.