Neler Yeni

Yardım dying light 2 yamaç parşütü açılmıyor kafayı yiyeceğim

Asassin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berat Güven
arkadaşlar şimdi oyunun bir yerinde sonra size yamaç paraşütü veriliyor süzülüyosunuz bu görevde bu yamaç paraşütü naparsam yapayım açılmıyor kol taktım onunla açılıyor ama bu oyunu kolla oynamak işkence
youtubeda video var ama olmuyor ben bunu nasıl düzeltirim

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,603
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Normal paraglider açma tuşuna atanmış tuşa basınca açılmıyor mu ? Havada iken o tuşa basılı tutmalısınız biliyorsunuz değil mi ?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,914
İsim
Okan Aslantaș
arkadaşlar şimdi oyunun bir yerinde sonra size yamaç paraşütü veriliyor süzülüyosunuz bu görevde bu yamaç paraşütü naparsam yapayım açılmıyor kol taktım onunla açılıyor ama bu oyunu kolla oynamak işkence
youtubeda video var ama olmuyor ben bunu nasıl düzeltirim
Z tuşuydu diye hatırlıyorum ama

Asassin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berat Güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal paraglider açma tuşuna atanmış tuşa basınca açılmıyor mu ? Havada iken o tuşa basılı tutmalısınız biliyorsunuz değil mi ?
Olmuyor işte hepsini denedim bug bu sadece çok az olan bı bug çok saçma tüm kombinasyonları denedim başka kimsede olmadimi cidden

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Doğukan
Olmuyor işte hepsini denedim bug bu sadece çok az olan bı bug çok saçma tüm kombinasyonları denedim başka kimsede olmadimi cidden
Tuş atamalarına bakın hocam. Redditte biri kendisinde Z yerine Y'ye atalı olduğunu söylemiş. Ayrıyetten dosya doğrulama yapabilirsiniz belki bir faydası olur.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Z tuşuna basınca açılıyor

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,603
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hocam siz hariç herhangi bir başka oyuncunun başına gelmemiş ne yazık ki. Görevi bir şekilde iptal edip tekrar girmeyi deneyin.

Asassin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berat Güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam şimdi durum şöyle hiç bir tuş çalışmıyor sadece kolda oluyor dosya doğrulama yaptım sadece bu konuda böyle bir muhabbet var birde video var bunları yaptım bunlarda çalışmadı üstüne save dosyamı uyumsuz yaptı save dosyamda gitti hevesimde kalmadı bunun yüzünden

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Dx11'de deneyebilir misiniz ?

Top Bottom