Neler Yeni

Yardım Dying Light The Following Oyanamaya Değer Mİ?

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
merhaba dl2 oynamak için 1i bitirdim fakat the following dşye bşr dlc var ana hikayeye katkısı var mı ? direk 2ye geçmek istiyorum aslında çünkü sıkıcı gelmeye baslamıstı ana oyunun ilk %60ından sonra , grafiği olsun, zombiler hiç korkutmadı diyebilirim ...

BabaVoss7

80+ Silver
Dlc olarak güzel bence araç filan geliyo. Hikaye olarak hatırlamıyom ama olmasada olur bence Bu arada korku oyunu değil zaten. Korkmaya çalışma yani. 2. Oyun bundan daha az korku içeriyo çünkü.Düz aksiyon parkur işte

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dlc olarak güzel bence araç filan geliyo. Hikaye olarak hatırlamıyom ama olmasada olur bence Bu arada korku oyunu değil zaten. Korkmaya çalışma yani. 2. Oyun bundan daha az korku içeriyo çünkü.Düz aksiyon parkur işte
Hocam playstation oyuncusuydum last of us 1 ve 2 oynadım birkaçkere ona benzer oyun bulamıyorum pc de. öneriniz varmı korku tarzında, resident evil serisine bakacaktım ama fiyatlar uctu sansıma

BabaVoss7

80+ Silver
Korku oynamadağım için pek tavsiye veremem ama veren illaha ki çıkar seveni çok. PlayStation olurmu bilemiyorum ama

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Korku oynamadağım için pek tavsiye veremem ama veren illaha ki çıkar seveni çok. PlayStation olurmu bilemiyorum ama
Şuan PC hocam. Eskiden PlayStation oynadığım oyunları belirttim.

DELİ45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Sercan
hikayeyle bağlantısı var bildiğim kadarıyla ama sana kalmış spoiler dl2 zaten baya ileride geçiyor (sene olarak)

L7vely

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Yamaç Ulus
Kesinlikle değer ayrı bir oyun için hikayesi bağlantılı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer diyorsanız oynamak istemiyorum diye aman aman bir sorun değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR