Neler Yeni

Dying Light: The Beast tanıtıldı!

Gurkanpiro

80+ Gold

K3R1M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Kerim saman
Peki şu oyunun sistem gereksinimleri ne olur?ikinci oyunu bilgisayar kaldırmadigi için oynamamıştım,bunun sistem nasıl olur sizce
Genel atmosfer 2. oyunu andırıyor muhtemelen gereksinimler ona yakın bir şey olur. Harita büyüklüğü ve içeriklerde bu durumu değiştirebilir tabi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla bılemıyorum belkı daha yuksek olabılır

epıcte varmı ya
Yeni oyun orda da çıkış yapacak. DL2 Ultimate edition ise 1632 TL 😶. https://store.epicgames.com/en-US/p/dying-light-2-stay-human--ultimate-edition

Gurkanpiro

80+ Gold

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Eray Fındık
600 de veresım gelmedı sımdı 200 felan olsa verırdım
hocam yılbaşında gelen kupon gibi bi indirim gelirse alınır bence zaten kuponun geldiği vakit indirimede girer 300-400e alınır gibi yeni bir oyun gibi dlc gelecek crane reis için 600 tlde değer güzel yapabilirlerse tadından yenmez

Gurkanpiro

80+ Gold
hocam yılbaşında gelen kupon gibi bi indirim gelirse alınır bence zaten kuponun geldiği vakit indirimede girer 300-400e alınır gibi yeni bir oyun gibi dlc gelecek crane reis için 600 tlde değer güzel yapabilirlerse tadından yenmez
valla dl1 oynadamadım ama dl2 oynadım kyle cok bılmıyom

K3R1M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Kerim saman
Evet genelde yılbaşı indirimleri dediğiniz gibi oluyor. Tam bir fırsat ve değer.

valla dl1 oynadamadım ama dl2 oynadım kyle cok bılmıyom
Karakteri anlamak için oynamanızı tavsiye ederim. https://store.epicgames.com/tr/p/dying-light--definitive-edition bu pakette ilk oyunun tüm içerikleri mevcut ve sadece 200TL.

Gurkanpiro

80+ Gold
hocam kesinlikle oyna zaten 1. oyun fena bir şey o kyle sesi bile yeter adamın
var zaten ama savunma mekanigi yok oyuzden sureklı oluyorum ve sabrım tasıyor

Evet genelde yılbaşı indirimleri dediğiniz gibi oluyor. Tam bir fırsat ve değer.

Karakteri anlamak için oynamanızı tavsiye ederim. https://store.epicgames.com/tr/p/dying-light--definitive-edition bu pakette ilk oyunun tüm içerikleri mevcut ve sadece 200TL.
var hocam zaten

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Eray Fındık
var zaten ama savunma mekanigi yok oyuzden sureklı oluyorum ve sabrım tasıyor

var hocam zaten
ben dying light 2dede savunma mekaniğini kullanmıyorum diğer oyunlara göre parry mantığı çok zor geldi bana genelde dash atıp kaçıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,004,575
Üyeler
159,177
Son üye
mfc3090