Bunu kullanıyorum tavsiye ederim.
3 kademe hızı var daha 3. kademede çalıştırmaya gerek bile duymuyorum. Çekişi çok iyi. Şarjı yarım saat 45 dk arası gidiyor. 1. kademede temizlersen daha da uzun gider.
Dik durma olayı sıkıntılı bıraktığın yerde durmuyor düşüyor bunun bir alt modeli bu konuda daha iyiydi ama onunda şarjı biraz daha az gidiyor.
Tam bir püskül düşmanı eğer evinde püsküllü halın çoksa biraz sıkıntı çekersin ne kadar püskül varsa arasına kaçıyor. ( En büyük derdim bu)
Bu tür aletler evi dip bucak süpürmek için iyi değil illa ki prize takılanlar şart. ( Dyson en son çıkanları bilmiyorum ama prize takılanların yerini tutabileceğini sanmıyorum)
Bu tip şarjlılar elinin altında bulunan bir şey dökülünce direk süpüren odaları falanda ara sıra süpürüp tozları saçları falan alabileceğin aletler. Bayram temizliği falan sıkıntılı çünkü saatlerce şarjı gitmez.
Benim tavsiyem bunun bir alt modelini al mutfağa koy en ufak şeyde çıkar süpür. Uzun uzun kullanmayınca haftada 1 şarj etsen yeterli oluyor.
Birde benim aldığım epey ağır bunun bir alt modeli daha hafif eğer annen falan yapıcaksa temizliği gsc50 ile daha rahat eder.
Dyson bana kalırsa ciddi para tuzağı çünkü fiyatları çok aşırı yüksek. Sonuçta batarya ömrü de bir yere kadar.