thebiocher
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
- Bütçe
- 30000
Merhabalar, dyson marka süpürge almak istiyorum ama çok fazla çeşit olduğu için hangisi iyi bilemedim.Önerilerinizi alabilir miyim? Bütçe farketmez.
Şarj süresi uzun olanları tercih edin çünkü bazı modelleri 20dk dayaniyorMerhabalar, dyson marka süpürge almak istiyorum ama çok fazla çeşit olduğu için hangisi iyi bilemedim.Önerilerinizi alabilir miyim? Bütçe farketmez.
Dyson v15 almıştım yeni eve daha kullanmak nasip olmadı geçenlerde gen5 modeli tanıtıldı aralarında bir iki fark var gen 5 alıp geçebilirsiniz.Merhabalar, dyson marka süpürge almak istiyorum ama çok fazla çeşit olduğu için hangisi iyi bilemedim.Önerilerinizi alabilir miyim? Bütçe farketmez.
V12 düşünüyordum ama aralarında öyle çok bir fark var mı acaba bilginiz var mı?Dyson v15 almıştım yeni eve daha kullanmak nasip olmadı geçenlerde gen5 modeli tanıtıldı aralarında bir iki fark var gen 5 alıp geçebilirsiniz.
Toz haznesi büyüklüğü ve çekim gücünde V15 v12 nin avantajı ise tetiğe sürekli basmak yerine tuşa basarak ürünü çalıştırıyorsunuz 30k bütçe gördüğüm için gen5 önerdimV12 düşünüyordum ama aralarında öyle çok bir fark var mı acaba bilginiz var mı?
Anladım çok teşekkür ederim son olarak şarj süresi olarak 2 modelin de aynı mı asıl kafamı kurcalayan durum şarjı dayanacak mı konusu da.Toz haznesi büyüklüğü ve çekim gücünde V15 v12 nin avantajı ise tetiğe sürekli basmak yerine tuşa basarak ürünü çalıştırıyorsunuz 30k bütçe gördüğüm için gen5 önerdim
V15 kullanıyorum gayet memnunumMerhabalar, dyson marka süpürge almak istiyorum ama çok fazla çeşit olduğu için hangisi iyi bilemedim.Önerilerinizi alabilir miyim? Bütçe farketmez.
Benzer şarj süreleri mevcut ıslak temizleme sizin için önemli ise v15s alacaksınız önemsiz ise V15 yada gen 5 alacaksınız kafa karışıklığına gerek yok Bütçeniz müsaitAnladım çok teşekkür ederim son olarak şarj süresi olarak 2 modelin de aynı mı asıl kafamı kurcalayan durum şarjı dayanacak mı konusu da.