Neler Yeni

Dikey Süpürge Önerisi

n3r3plAx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Alperen Öz
Instagram
https://www.instagram.com/alperenoz._/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199042251799/
Twitter
alperenoz58
Facebook
alperen.oz.319
Discord
n3r3plax
1 saat civarı sürüyor. Bana yetti tek seferde 2 katı aradan çıkarıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

alınacaksa amazoncomtr satıcılı alınmalı
Ben ordan almıştım 21 küsürdü zam yemiş biraz hem sulu hem kuru muazzam ürün vade farksız 9 taksitle almıştım

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
İ
Ben ordan almıştım 21 küsürdü zam yemiş biraz hem sulu hem kuru muazzam ürün vade farksız 9 taksitle almıştım
Philips ürünleri çabuk bozuluyor diyorlar malzeme kalitesi olarak nasıldır?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,832
İsim
Emir
Birkaç aydır dikey süpürge bakıyorum bende.Philips aqua plus 8000serisi bakacaktım fakat kronik olarak kırılmaya meyilli.Dyson gereksiz pahalı.Samsung jet 85 veya bosch 712xxl arasında kaldım ve bosch 712xxl düşünüyorum.Uzun vadede ikisinde de bir batarya problemi olunca samsungu direkt süpürgeyi kargolarken boschta sadece bataryayı çıkarıp kargolama durumu olacak ek olarak 712xxl 2bataryaya sahip.Koltuk altlarında daha rahat süpürme özelliği de var.İkisi arasında ki fark samsungta evcil hayvan başlığı varken boschta turbo süpürge başlığı var.Çok fark eder mi sanmam.Fakat boschtan yana olun derim

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
İ
Birkaç aydır dikey süpürge bakıyorum bende.Philips aqua plus 8000serisi bakacaktım fakat kronik olarak kırılmaya meyilli.Dyson gereksiz pahalı.Samsung jet 85 veya bosch 712xxl arasında kaldım ve bosch 712xxl düşünüyorum.Uzun vadede ikisinde de bir batarya problemi olunca samsungu direkt süpürgeyi kargolarken boschta sadece bataryayı çıkarıp kargolama durumu olacak ek olarak 712xxl 2bataryaya sahip.Koltuk altlarında daha rahat süpürme özelliği de var.İkisi arasında ki fark samsungta evcil hayvan başlığı varken boschta turbo süpürge başlığı var.Çok fark eder mi sanmam.Fakat boschtan yana olun derim
Samsung'un yedek bataryası olmuyor di mi? Sanki sökülüyor diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom