Neler Yeni

Dyson v15 detect vs Philips aqua trio 9000

NightWish2434

80+ Silver

Farex

80+ Silver
Kesinlikle tavsiyem dysonv15. Anneme aldım ve çok memnunuım ben kendimde kullanıyorum sırf kuru ıslak diye philips seçme bence.

NightWish2434

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle tavsiyem dysonv15. Anneme aldım ve çok memnunuım ben kendimde kullanıyorum sırf kuru ıslak diye philips seçme bence.
daha objektif bir yorum bekliyorum. ve dedğim gibi paspasın önemi yok

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
fiyatın önemi yok. ev 120m2. öyle yok lazeri olsun yok paspası olsun dertlerimiz yok. çekiş gücü güçlü olması ve uzun ömürlü olması yeterli. (15 yıllık dyson dc32 kullanıcısıyız yedek parça sorunu olduğu için yeni alıyoruz yoksa harika bir süpürge)
V15 al geç derim ama Dyson sitesini takip et sıkça stok geliyor oradan al şu stokçulara para kaptırma.

Philips de iyidir büyük ihtimalle ama
kendime araştırırken V15 çok iyi gelmişti. Ek olarak V15 bile ağırken elde sulu makine taşımak saçma bence, hava ile çalışan moduna yorumum yok.

NightWish2434

80+ Silver
V15 al geç derim ama Dyson sitesini takip et sıkça stok geliyor oradan al şu stokçulara para kaptırma.

Philips de iyidir büyük ihtimalle ama
kendime araştırırken V15 çok iyi gelmişti. Ek olarak V15 bile ağırken elde sulu makine taşımak saçma bence, hava ile çalışan moduna yorumum yok.
teşekkür ederim.

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
fiyatın önemi yok. ev 120m2. öyle yok lazeri olsun yok paspası olsun dertlerimiz yok. çekiş gücü güçlü olması ve uzun ömürlü olması yeterli. (15 yıllık dyson dc32 kullanıcısıyız yedek parça sorunu olduğu için yeni alıyoruz yoksa harika bir süpürge)
Hocam tavsiyem kesinlikle sağdaki samsungdur. Performans bakımından aynı hatta bir tık daha güçlü. Parça konusunda da herhangi bir samsung şubesi yardımcı olur sıkıntı çekmezsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam tavsiyem kesinlikle sağdaki samsungdur. Performans bakımından aynı hatta bir tık daha güçlü. Parça konusunda da herhangi bir samsung şubesi yardımcı olur sıkıntı çekmezsiniz.

Linki atmamışım hocam 😅

NightWish2434

80+ Silver

Linki atmamışım hocam 😅
Bilinmedik şeyde alınır mı ki

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ayberkd50
Bilinmedik şeyde alınır mı ki
Ben Bayadır araştırıyorum hocam. Turkiyede bilinmedik sadece. Gayet kaliteli ürün. Hepsiburada yorumlarına bakabilirsiniz. Herkes minimum moda kullandığını belirtmiş. Gücü fazlası ile yeterli.

Ben Bayadır araştırıyorum hocam. Turkiyede bilinmedik sadece. Gayet kaliteli ürün. Hepsiburada yorumlarına bakabilirsiniz. Herkes minimum moda kullandığını belirtmiş. Gücü fazlası ile yeterli.

Bende yakın zamanda alacağım. İnşallah

NightWish2434

80+ Silver

Bende yakın zamanda alacağım. İnşallah
Bide şey diyeceğim bizim evin çoğu halısı uzun tüylü kalın eski tip halılar bu dikeyler yapisiyormus öyle bişey var mı

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ayberkd50
Bide şey diyeceğim bizim evin çoğu halısı uzun tüylü kalın eski tip halılar bu dikeyler yapisiyormus öyle bişey var mı
Kaliteli süpürgelerde olmaz. Dyson, samsung vs. Fırça başlıklar yapışabilir evet ama samsungda 5 6 tane farklı başlık var sorun olmaz

Dyson da da sorun olacağını sanmıyorum

Top Bottom