Neler Yeni

e ihaleden araç alimi nasil olur

Farex

80+ Bronze
Katılım
15 Haziran 2022
Mesajlar
1,708
merhabalar e ihalede bir araç buldum bu araç alişi nasil olur anahtarlimi teslim edilir bilgisi olan yazabilirmi
Kardeşim ben aldım da sıkıntı sonrasında mahkeme ile iade ettirebildim güç bela aldığım arabaya yanlış ekspertiz yapmışlar arabada motor iç aksamı kötüymüş sonrasında bi ton işler yani adam akıllı kspertiz yapsalar alınır uğraştırır seni boşver ayrıca o kadar da ucuz araç yok ihalede herkes teklif verince normal fiyatına yaklaşıyor riske değmwez.
 

TurkishAerospace

80+ Bronze
Katılım
9 Ekim 2022
Mesajlar
571
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
taha
Bütün kamu kurumlarında birilerin pipeti var. Burda neler dönüyor nereler. Yani normal vatandaşın yararına olabilecek hiç bir kurum göremiyorum.Ümitlenme
 

Denizgezen

80+ Gold
Katılım
25 Mart 2021
Mesajlar
5,422
En İyi Cevap
1
Sanırım alt tarafı hiç okumadın. Motor bloğunda çatlak gözükmektedir diyor. Çatlak gözükmez , basınçla belli olur bu da demek oluyor ki araç kol çıkarmış , blok patlatmış olabilir. Soğutma sıvısı ya bloktaki kanallar patladığı için ya da radyatör grubunda hasar olduğu için olmayabilir.
Çatlak gibi durumlarda kaynak genelde önerilmez , olur durumlar da vardır tabii ki. Bu arabada olur bir durum yoksa blok bulmak ölüm olur. Zaten arabadan ülkede toplasam 1000 tane zor çıkar . Çoğu kişi de buna serviste toplat veya sandık getir der. Çünkü bu motorun parçası bol değil. İyi ihtimalle 150 bin lira para yer. Arabanın başlangıç fiyatı 330 bin. Bunun iyi ihtimalle 340 bine bittiğini düşün( bu olmayacak bir fiyat , çünkü genelde orada belirtilen tahmini rakama satılıyor.) 340+150=510 bin TL. Zaten arabanın sağlam olanının piyasası 550-650 bin TL civarında. Bunu almanın pek anlamı yok yani .
Gene aynı paralara gelir sende uğraştığınla kalırsın
 
Top Bottom