Neler Yeni

e-kisa.com ve bu link nedir?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Bir yerden Whatsapp mesajı geldi bir kursun grubu diyeyim MEB'in tablet dağıttığını söylüyorlar ve veli olarak başvurululabilirmiş böyle SMS'lerin dolandırıcı olduğu ortaya çıkmıştı ancak üzerinden biraz geçti ben hâlâ dolandırıcılık olduğunu düşünüyorum ama gönderen yönetici. İlk aklıma gelen şey Facebook'ta o kadar telefon numarası sızdırılmış yani hacklenen olabilir. Linki atıyorum tecrübeli değilseniz tıklamayın bir şey olursa sorumluluk bende değil (PC'de değilim olsam kendim bakacağım zaten).

https ://e-kisa.com/eba

Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, işlemci gibi konular. Ayrıca da Valorant.
Bir yerden Whatsapp mesajı geldi bir kursun grubu diyeyim MEB'in tablet dağıttığını söylüyorlar ve veli olarak başvurululabilirmiş böyle SMS'lerin dolandırıcı olduğu ortaya çıkmıştı ancak üzerinden biraz geçti ben hâlâ dolandırıcılık olduğunu düşünüyorum ama gönderen yönetici. İlk aklıma gelen şey Facebook'ta o kadar telefon numarası sızdırılmış yani hacklenen olabilir. Linki atıyorum tecrübeli değilseniz tıklamayın bir şey olursa sorumluluk bende değil (PC'de değilim olsam kendim bakacağım zaten).

https ://e-kisa.com/eba

Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Siteye girdim bir apk yükletiyorlar. Yüklememenizi tavsiye ederim. VPN ile girdim ve pek güvenilir durmuyor.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
Dur sanal makine linux ile bakayım. Tor dan girerim hiç olmazsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Site başka bir siteye aktardı şuan. Şuan discord a yüklenip linki alınmış bir apk yüklüyorum. Discord CDN ine yüklenmiş site fake ama ne fake.

şuan apk yi inceliyorum

Şuan çok gülüyorum. Çünkü IG Plus adında bir uygulama title ı kullanılmış herhangi bir hakkı ihlal etmemek adına hiçbirşeyi karıştırmıyorum. Hiç olmazsa apk yı sanal makineye android kurarak bakarım

Telefonunuza veya hiçbir cihaza kesinlikle kurmayın bu uygulamayı.

Son düzenleme:

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dur sanal makine linux ile bakayım. Tor dan girerim hiç olmazsa

Site başka bir siteye aktardı şuan. Şuan discord a yüklenip linki alınmış bir apk yüklüyorum. Discord CDN ine yüklenmiş site fake ama ne fake.

şuan apk yi inceliyorum

Şuan çok gülüyorum. Çünkü IG Plus adında bir uygulama title ı kullanılmış herhangi bir hakkı ihlal etmemek adına hiçbirşeyi karıştırmıyorum. Hiç olmazsa apk yı sanal makineye android kurarak bakarım

Telefonunuza veya hiçbir cihaza kesinlikle kurmayın bu uygulamayı.
Konuyu güncellemeyi unuttum kali linuxla ben de baktım uygulama virüs gerçekten bir de sanal makineye kurup deneyecektim ancak uğraşamam dedim zaten virustotal virüs diyor ve izinleri de görünce bu kadarı yeter dedim.

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
Hocam vmware a phoenix os kurup güncel detayları aktaracağım. Böyle şeyleri kurcalamak en sevdiğim şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,339
Üyeler
165,669
Son üye
quuumac
Top Bottom