Neler Yeni

E-okul Şifresi Çalma - Anılarımızı Anlatıyoruz

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Geçmiş olsun da arkada gaza getiren bir şarkı açıktı herhalde (Hızlılar için)

Hızlı ve Öfkeli filmindeki düblörler bizdik ya ne dion sen :D.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şey aklımda geldi arabayı kaçırmıştık işte kanımız hızlı akıyor , gezdik felan eve geri geldik tam parkedicem kapnının önündeki direğe geri geri giderken çarpmıştım :(

Benim okuduğum okul yaşadığım şehirin en gözde okullarından birisiydi... Anadolu bide :D

Ben baya kaza dan döndümde Allahtan kaza yapmadım. Şimdi pek süresim yok arabayı PC çok sardı :D.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Şey aklımda geldi arabayı kaçırmıştık işte kanımız hızlı akıyor , gezdik felan eve geri geldik tam parkedicem kapnının önündeki direğe geri geri giderken çarpmıştım :(

Benim okuduğum okul yaşadığım şehirin en gözde okullarından birisiydi... Anadolu bide :D
Ben okuldan mezun olunca nasip olursa Mission Completed diye konu açacağım doğalgaz borusu yakmak nedir abi ya.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Hızlı ve Öfkeli filmindeki düblörler bizdik ya ne dion sen :D.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben baya kaza dan döndümde Allahtan kaza yapmadım. Şimdi pek süresim yok arabayı PC çok sardı :D.

Bir anlık heves ya hepsi arkadaşlara vs. hava atmaktan dolayı :D büyüdükten sonra tüm isteğin gidiyor.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bir anlık heves ya hepsi arkadaşlara vs. hava atmaktan dolayı :D büyüdükten sonra tüm isteğin gidiyor.

Ben hava atmaktan değil cidden arabaları seviyorum, bizim arabayı komple yaptırmıştım zamanında, sonra ses sistemi vs. Fuarlara girdim neler neler :D. Sürmeyi de çok seviyorum, o yüzden o sevda hep bende ama ehliyet yok iken biraz sıkıntılı :D.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Ben hava atmaktan değil cidden arabaları seviyorum, bizim arabayı komple yaptırmıştım zamanında, sonra ses sistemi vs. Fuarlara girdim neler neler :D. Sürmeyi de çok seviyorum, o yüzden o sevda hep bende ama ehliyet yok iken biraz sıkıntılı :D.
:D şu korona yüzünden ehliyette alamadık.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Konuyu düzenleme vakti geldi :)

Top Bottom