Neler Yeni

E-okul Şifresi Çalma - Anılarımızı Anlatıyoruz

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Okuldaki bilgisayarlara 2 şekilde ulaşabilirsin. Biri uzaktan ki bu daha zor olacaktır mebin güvenli ağı vs vs. İkincisi fiziksel. Tek bir usb bellek ile içeri keylogger vs program sokabilirsen tek kalan şey yetkili kişinin şifreyi o bilgisayardan girmesi. Zor değil yapılır fakat bu baya büyük bir suç.
Okulda bilişim bilgisine sahip sayılı kişilerden olduğumdan bütün bilgisayarlara fiziksel erişimim var zaten. Uzaktan da erişebilsem efso olacak. 😁
Okul yurdundayken gece 1'de okula geçip okulun bilişim sınıfında kapıyı kilitleyip arkadaşlarla minecraft oynamıştık. Anılarım depreşiyor böyle konularda...

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Sınıfımızda karı gibi davranan bir çocuğa sürekli G*y diyorduk ailesi müdüre şikayet etmiş müdür bizi sosyal bilimler sınıfında ipe dizmişti. Elinde sopayla neden ona g*y dediniz dedikçe gülüyor, dayak yiyordum. Allah'tan küçüktük de (6. sınıf) olay büyümedi. Tam gerizekalıymışım o zamanlar. Neredeyse yakıyormuşum hayatımı.
Ulan sen yok mu :D

Bazen sonu kötü bitsede böyle anılar çok güzel ileride ''vay be zamanında neler yaşamışım'' diyor insan.Tabi sonu çok daha kötü bitip hayatınızı derinden etkileyebilirdi ancak bol aksiyonlu güzel bir anı olmuş.Ben başım yanar diye böyle işlere hiç girmiyorum (korkuyorum ne yalan söyleyeyim :D).

ileride çocuklarıma anlatabileceğim bir sürü anım oldu lise de sağlam dostlukların olursa lise harbiden efsane bir şey ya :D

------
Şimdi e okul sistemi şöyle aynı anda sisteme 2 kişi giriş yapamıyor 2. kişi girdiği zaman 1. kişiyi sistemden atıyor. Bu yüzden günlük işte devamsızlıklar girildikten sonra 5'ten sonra giriyorduk e okula :D hey gidi hey... Gözümde öyle bir mazi canlandı ki anlatamam. O arkadaş ekibindeki çoğu kişiylede görüşmüyoruz.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Bende laboratuvar'da cmd'den kod yazarak diğer bilgisayarları kapatmaya çalışıyordum ama engellemişler. :D Başka laboratuvarların bilgisayarına dosya atıyordum. (Bu arada doğru yazılışı laboratuvar 'dır TDK'da öyle yazıyor.)

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Ulan sen yok mu :D

ileride çocuklarıma anlatabileceğim bir sürü anım oldu lise de sağlam dostlukların olursa lise harbiden efsane bir şey ya :D

------
Şimdi e okul sistemi şöyle aynı anda sisteme 2 kişi giriş yapamıyor 2. kişi girdiği zaman 1. kişiyi sistemden atıyor. Bu yüzden günlük işte devamsızlıklar girildikten sonra 5'ten sonra giriyorduk e okula :D hey gidi hey... Gözümde öyle bir mazi canlandı ki anlatamam. O arkadaş ekibindeki çoğu kişiylede görüşmüyoruz.

Sorma ya, lisedeki sıkı arkadaşlarla ölümden bile dönebilirsin. Benim gibi arabacı tayfadan arkadaşların olsun çok güzel atraksiyon yaşıyorsun :D.

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
5-6 sezonuluk Türk Dizisi senaryosu :D.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Bende laboratuvar'da cmd'den kod yazarak diğer bilgisayarları kapatmaya çalışıyordum ama engellemişler. :D Başka laboratuvarların bilgisayarına dosya atıyordum.
:D :D
Sorma ya, lisedeki sıkı arkadaşlarla ölümden bile dönebilirsin. Benim gibi arabacı tayfadan arkadaşların olsun çok güzel atraksiyon yaşıyorsun :D.
Okulda torpil mi patlatmadık, okulun camını açık bırakıp gece okula mı girmedik. Konferans salonunun anahtarının kopyasını çıkartıp derslerden gizlice mi kaçmadık .. ohoo bende anlatacak çok şey var :D
5-6 sezonuluk Türk Dizisi senaryosu :D.
Üzdün be :D

muratsoner

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Murat Soner
Okulda bilişim bilgisine sahip sayılı kişilerden olduğumdan bütün bilgisayarlara fiziksel erişimim var zaten. Uzaktan da erişebilsem efso olacak. 😁
Okul yurdundayken gece 1'de okula geçip okulun bilişim sınıfında kapıyı kilitleyip arkadaşlarla minecraft oynamıştık. Anılarım depreşiyor böyle konularda...
Valla uzaktan erişim zor ama neden olmasın :) Eğer müdür yada yardımcısı da olabilir, onların bilgisayarlarına keylogger atıp bütün gün ne arattıklarına neler yaptıklarına bakabilirsin. Bu en basit fakat etkili yöntem illa şifre alıp değiştirme yapmana gerek yok , enteresan bir fantezi olarak kendine not defteri yapabilirsin gün gün :)

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Valla doğruluğuna şüphe yokta Rıza Baba adamın içinden Elraen çıktı! 😂

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Okulda torpil mi patlatmadık, okulun camını açık bırakıp gece okula mı girmedik. Konferans salonunun anahtarının kopyasını çıkartıp derslerden gizlice mi kaçmadık .. ohoo bende anlatacak çok şey var :D

Aga beim bir arkadaş vardı, hala da takılırım ona. Çocukla ikimizde arabalara sarmışız, pederin arabasını kaçırma zamanları falan işte. İstanbul fındıklının o civarlarda sürüo bu bende yanındayım, bu psikopat başladı gazlamaya, kış ayı yerler buz tutmuş halde, dedim yavaş olum feleğin çemberinden döncez. O tabii bişe olmaz falan dedi. Göbeğin orda bi kaydı araba 360 derece dönüpte tam kaldırımın dibinde durduk. Yemin ediyorum gözlerim yerinden çıkıcak gibi hissettim :D.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13

Bizim okulun lakabı Texas diye geçer. Tuvalete naftalin atıyorlardı. Bi ara 4 öğrenci zehirlendi haberlere çıktı. Doğalzgaz borusunu yakmışlardı vs. vs. :( Meslek lisesi pişmanlıktır. Sırf bilişim bölümü için duruyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi Elrean olamayız ama bizimde çok güzel anılarımız oldu :D
Bak hiç unutmuyorum :( Aga be Elraen'in anıları :(

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Aga beim bir arkadaş vardı, hala da takılırım ona. Çocukla ikimizde arabalara sarmışız, pederin arabasını kaçırma zamanları falan işte. İstanbul fındıklının o civarlarda sürüo bu bende yanındayım, bu psikopat başladı gazlamaya, kış ayı yerler buz tutmuş halde, dedim yavaş olum feleğin çemberinden döncez. O tabii bişe olmaz falan dedi. Göbeğin orda bi kaydı araba 360 derece dönüpte tam kaldırımın dibinde durduk. Yemin ediyorum gözlerim yerinden çıkıcak gibi hissettim :D.
Geçmiş olsun da arkada gaza getiren bir şarkı açıktı herhalde (Hızlılar için)

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Şey aklımda geldi arabayı kaçırmıştık işte kanımız hızlı akıyor , gezdik felan eve geri geldik tam parkedicem kapnının önündeki direğe geri geri giderken çarpmıştım :(

Bizim okulun lakabı Texas diye geçer. Tuvalete naftalin atıyorlardı. Bi ara 4 öğrenci zehirlendi haberlere çıktı. Doğalzgaz borusunu yakmışlardı vs. vs. :( Meslek lisesi pişmanlıktır. Sırf bilişim bölümü için duruyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak hiç unutmuyorum :( Aga be Elraen'in anıları :(
Benim okuduğum okul yaşadığım şehirin en gözde okullarından birisiydi... Anadolu bide :D

Top Bottom