Neler Yeni

E posta silinse bile hala kullanılabilirmi

Grabber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
GSHAJDJA
Selamlar dostlar Bir sorum var cevaplayabilirseniz çok mutlu olurum
Sorum şu Şimdi ben yakında Bir Telefon alacağım Ve Gmailimi Diğer telefona bağlayacagım fakat sorun şu şimdi Benim şuan bu telefonda [email protected] Adında bir Hesabım var (örnektir) ben o hesabı kullanırken O hesaba yeni bir Bilmemne2 Adında Bir gmail Daha açtım ve bu gmail ile Herhangi bir Sosyal medya uygulamasına Discord, Instagram Hesab açtım şimdi sorum şu Ben eğer Bu Bilmemne2@gmail hesabını silersem Ve Diğer Yeni telefondan Bu gmail ile Instagram hesabına girmeye çalışırsam Girebilir miyim? anlamadiginiz yerleri sorabilirsiniz biraz karmaşık Olmuş olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
...
İnstagram'da kullanıcı adı ile girilebildiği için İnstagram için çok sorun olmayabilir ama İnstagram da sorun olmaması diğer uygulamalarda olmayacağı anlamına gelmez. Önce o uygulamalarda mail'inizi değiştirin öyle hesabınızı silin. Alınmaya değer bir risk değil.

Grabber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
GSHAJDJA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnstagram'da kullanıcı adı ile girilebildiği için İnstagram için çok sorun olmayabilir ama İnstagram da sorun olmaması diğer uygulamalarda olmayacağı anlamına gelmez. Önce o uygulamalarda mail'inizi değiştirin öyle hesabınızı silin. Alınmaya değer bir risk değil.
Yani şimdi diyorsun ki Eğer hesab silinirse Ben hesaba giremem

Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
...
Yani şimdi diyorsun ki Eğer hesab silinirse Ben hesaba giremem
Genelde böyle olur. Discord için mesela; orada mail hesabı zorunlu, kullanıcı ismi yetmiyor ama İnstagram da pek sorun olmaz. Siz yinede risk almayın.

Grabber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
GSHAJDJA
Genelde böyle olur. Discord için mesela; orada mail hesabı zorunlu, kullanıcı ismi yetmiyor ama İnstagram da pek sorun olmaz. Siz yinede risk almayın.
Sağolun diğerlerininde cevablarini aldıktan sonra Değerlendireceğim peki sorun olmazssa bir sorum daha var Bir gmail hesabı silinirse nasıl kurtarırım yani Kurtama Süreci nelerdir

Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
...
Sağolun diğerlerininde cevablarini aldıktan sonra Değerlendireceğim peki sorun olmazssa bir sorum daha var Bir gmail hesabı silinirse nasıl kurtarırım yani Kurtama Süreci nelerdir
Gmail için bu 20 gün. 20 gün içerisinde hesabınızı kurtarmazsanız kalıcı bir şekilde silinir.

Alın bu da detaylı bilgi ve kanıt: https://support.google.com/a/answer/1397578?hl=tr#:~:text=Süper yönetici ayrıcalıkları bulunan (@,bir hesabı kullanarak oturum açın.&text=Kullanıcılar'a gidin.&text=Son silinen kullanıcılar'ı tıklayın.&text=Kurtar'ı tıklayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rica ederim.

Grabber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
GSHAJDJA
Gmail için bu 20 gün. 20 gün içerisinde hesabınızı kurtarmazsanız kalıcı bir şekilde silinir.

Alın bu da detaylı bilgi ve kanıt: https://support.google.com/a/answer/1397578?hl=tr#:~:text=Süper yönetici ayrıcalıkları bulunan (@,bir hesabı kullanarak oturum açın.&text=Kullanıcılar'a gidin.&text=Son silinen kullanıcılar'ı tıklayın.&text=Kurtar'ı tıklayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rica ederim.
Kral her şey için tşk ama Süper yönetici hesabı ne? Yani oturum açtığım Telefondaki E postami

Top Bottom