E postam çalındı ve mail gelmiyor

Searbox1

80+
Reaksiyon skoru
0
Malesef bilgisayarımdaki virüs yüzünden e postam çalındı her şeyimi kurtardım ancak e postamın kayıtlı olduğu uygulamalardan e mail alamıyorum sadece reklam mailleri geliyor ne denesemde olmadı sorun nedir acaba ?

uygulamalarin destekleriyle iletisime gec, e postanin kendi uzerine oldugunh kanitladiktan sonra birde cep telefonu dogrulamasi yaptiysan olur bu is

Malesef bilgisayarımdaki virüs yüzünden e postam çalındı her şeyimi kurtardım ancak e postamın kayıtlı olduğu uygulamalardan e mail alamıyorum sadece reklam mailleri geliyor ne denesemde olmadı sorun nedir acaba ?
google hesabınıza erişiminiz var mı

google hesabınıza erişiminiz var mı
var giriş yapabiliyorum şifreyi değiştirmek için talep oluşturduğumda e postama düşmüyor
Post automatically merged:

Çoğu onay için eski e postaya kod atıyor. Tel doğrulama varsa kolaylık olur. Onun dışında çok uğraştırıcı be. Allah yardım etsin
malesef telefonumu kaldırmış çoğu hesabımdan

uygulamalarin destekleriyle iletisime gec, e postanin kendi uzerine oldugunh kanitladiktan sonra birde cep telefonu dogrulamasi yaptiysan olur bu is
deneyeceğim teşekkür ederim.

var giriş yapabiliyorum şifreyi değiştirmek için talep oluşturduğumda e postama düşmüyor

Geçmiş olsun en ilk banka ve e devlet'ten değiştir.

Hocam girebşliyorsanız kayıtlı cihazlardan çalan kişinin cihazını silin

Kayıtlı telefon görünüyorsa kişinin kimliğini tespit etmeye çalış.

Geri