google hesabınıza erişiminiz var mıMalesef bilgisayarımdaki virüs yüzünden e postam çalındı her şeyimi kurtardım ancak e postamın kayıtlı olduğu uygulamalardan e mail alamıyorum sadece reklam mailleri geliyor ne denesemde olmadı sorun nedir acaba ?
Çoğu onay için eski e postaya kod atıyor. Tel doğrulama varsa kolaylık olur. Onun dışında çok uğraştırıcı be. Allah yardım etsin arkadaşa.Yeni bir e-posta açıp tüm hesaplarını yeni adresine yönlendire bilirsin.
var giriş yapabiliyorum şifreyi değiştirmek için talep oluşturduğumda e postama düşmüyorgoogle hesabınıza erişiminiz var mı
malesef telefonumu kaldırmış çoğu hesabımdanÇoğu onay için eski e postaya kod atıyor. Tel doğrulama varsa kolaylık olur. Onun dışında çok uğraştırıcı be. Allah yardım etsin
deneyeceğim teşekkür ederim.uygulamalarin destekleriyle iletisime gec, e postanin kendi uzerine oldugunh kanitladiktan sonra birde cep telefonu dogrulamasi yaptiysan olur bu is
Geçmiş olsun en ilk banka ve e devlet'ten değiştir.var giriş yapabiliyorum şifreyi değiştirmek için talep oluşturduğumda e postama düşmüyor
Post automatically merged:
malesef telefonumu kaldırmış çoğu hesabımdan
deneyeceğim teşekkür ederim.
Hocam girebşliyorsanız kayıtlı cihazlardan çalan kişinin cihazını silinvar giriş yapabiliyorum şifreyi değiştirmek için talep oluşturduğumda e postama düşmüyor
malesef telefonumu kaldırmış çoğu hesabımdan
deneyeceğim teşekkür ederim.