M mt09kedy 80+ Bronze Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 878 Reaksiyon skoru 157 23 Temmuz 2025 #1 Çok fazla e posta var ve 1-2 tane kalsın istiyorum ama nerede ne hesabım var tam bilmiyorum nasıl bulabilirim?(konuyu bulamadım en alakalılardan biri buydu)
Çok fazla e posta var ve 1-2 tane kalsın istiyorum ama nerede ne hesabım var tam bilmiyorum nasıl bulabilirim?(konuyu bulamadım en alakalılardan biri buydu)
xTURANN 80+ Silver Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 3,516 Reaksiyon skoru 1,382 23 Temmuz 2025 #2 Google hesabım kısmına gir, bağlantılı uygulamalar diye bir şey olması lazım. Orada çıkar ama ne var ne yok hepsi gözükmez.
Google hesabım kısmına gir, bağlantılı uygulamalar diye bir şey olması lazım. Orada çıkar ama ne var ne yok hepsi gözükmez.
M mt09kedy 80+ Bronze Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 878 Reaksiyon skoru 157 23 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 xTURANN yazmış: Google hesabım kısmına gir, bağlantılı uygulamalar diye bir şey olması lazım. Orada çıkar ama ne var ne yok hepsi gözükmez. Devamı için tıklayın... Sağolun hocam çok teşekkürler
xTURANN yazmış: Google hesabım kısmına gir, bağlantılı uygulamalar diye bir şey olması lazım. Orada çıkar ama ne var ne yok hepsi gözükmez. Devamı için tıklayın... Sağolun hocam çok teşekkürler