Neler Yeni

E-Sigara Sağlığa Zararlı Mıdır?

Elektronik sigarayı haftada 1 2 defa kullanamk hasar bırakır mı

• Oy kullanan toplam üye
    29

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Sigaranın yararlısı zararlısı olmaz. Her şekilde zararlıdır.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
0mg nikotin oranlı elektronik sigara likitleri ve smok thallo s marka esigara aldım 0mg nikotinli esigara zararları varmıdır bilginiz varsa verebilirmisiniz
bir insan neden 0 nikotinli sigara içmek istesin ki? sigara bağımlılığı zaten nikotinden kaynaklanıyor. nikotin yoksa bağımlılık da yok. geriye sadece özentilik kalıyor.

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
ciğerlerde nem hariç zarar verir mi ve nargile olarak kullansam haftada 1 2 kere kullansam kalıcı hasar bırakır mı yine
Hocam sigaranın yararlısı olmaz. Her çeşidi zararlıdır.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,969
İsim
Mert Can Ergün
şu topluyormus zararlı

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Serhat Emin Yıldırım
Instagram
https://www.instagram.com/serhatemin06/
Steam
https://steamcommunity.com/id/helatrafps/
Twitter
serhatemin06
Discord
Helatra#0348
bir insan neden 0 nikotinli sigara içmek istesin ki? sigara bağımlılığı zaten nikotinden kaynaklanıyor. nikotin yoksa bağımlılık da yok. geriye sadece özentilik kalıyor.
bağımlılık veya sigarayı bırakma amacı yok keyif sadece

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Zararlıdır. Bildiğim kadarıyla sebepleri:

1) Patlama riski (bu nedenle yüzünde ve elinde yanık olup kalıcı hasar kalan insanlar var)
2) Likit yapımında kullanılan VG ve özellikle PG maddeleri çok yüksek sıcaklığa maruz kaldığında zararlı kimyasal salınımına sebep olur
3) Kullanılan pamuktan ısıyla ayrılan mikro lifler zamanla birikerek akciğerlerde hasara neden olur
4) Kullanılan metal coilden yine aynı şekilde yüksek ısı nedeniyle salınımla zararlı gazlar çıkar ve sen de bunu akciğerine çekersin
5) Kullanılan likitlerdeki aromalar çoğunlukla zararlı kimyasallardan yapılır

Akciğerine oksijen dışında çektiğin her şey zararlıdır. Sigara da içme nargile de içme e-sigara da içme. Ülkemizde e-sigara yasak zaten.

E-sigarayı ve likitleri yurtdışından kendin almadıysan kaçakçılardan temin etmişsindir muhtemelen, vergisiz gelir kapılarına katkıda bulunmuşsun, ülke ekonomisine de zarar.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
bağımlılık veya sigarayı bırakma amacı yok keyif sadece
sigara içmek keyifli bir şey değil ki. elektronik olanı da değil, normali de değil. insanlar sigaraya ya özentiden başlar, ya arkadaş çevresi baskısından. ben 15 sene içtim. 2 seneyi aşkındır ağzıma sürmüyorum. içerken de içmekten rahatsızdım. sadece nikotin ihtiyacı ve içmediğin zaman olan yoksunluk için içiyorsun.

kendine sırf keyif için zarar verme. elektronik sigaralar da zararlı.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
sigara içmek keyifli bir şey değil ki. elektronik olanı da değil, normali de değil. insanlar sigaraya ya özentiden başlar, ya arkadaş çevresi baskısından. ben 15 sene içtim. 2 seneyi aşkındır ağzıma sürmüyorum. içerken de içmekten rahatsızdım. sadece nikotin ihtiyacı ve içmediğin zaman olan yoksunluk için içiyorsun.

kendine sırf keyif için zarar verme. elektronik sigaralar da zararlı.
Usta nasıl bıraktın benim 9 sene olcak.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Usta nasıl bıraktın benim 9 sene olcak.
öncelikle bırakmaya karar vermen lazım. gece son sigaranı içip yatacaksın. ertesi güne sigarasız uyanacaksın. ben öyle bıraktım. tabi eşimin içmemesi de çok yardımcı oldu. yıllarca bırakmak isteyip bırakamamıştım. kafamda bitirmeme yardımcı oldu.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
öncelikle bırakmaya karar vermen lazım. gece son sigaranı içip yatacaksın. ertesi güne sigarasız uyanacaksın. ben öyle bıraktım. tabi eşimin içmemesi de çok yardımcı oldu. yıllarca bırakmak isteyip bırakamamıştım. kafamda bitirmeme yardımcı oldu.
Bıraktıktan sonra olumsuz bir etkisini gördün mü ? Çoğu insan kilo alıyorsun falan diyor.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Bıraktıktan sonra olumsuz bir etkisini gördün mü ? Çoğu insan kilo alıyorsun falan diyor.
olumsuz bir etkisini görmedim. olumlu gördüklerim şunlar,
nefes alışın rahatlıyor, balgam kalmıyor, rahat uyuyuorsun, rahat uyanıyorsun, sinirlenmek için bahane aramıyorsun. bunların olması aşağı yukarı 3-4 ay sürüyor.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
olumsuz bir etkisini görmedim. olumlu gördüklerim şunlar,
nefes alışın rahatlıyor, balgam kalmıyor, rahat uyuyuorsun, rahat uyanıyorsun, sinirlenmek için bahane aramıyorsun. bunların olması aşağı yukarı 3-4 ay sürüyor.
Bi de cebine yarar tabi. En ucuz paket 14,5 lira. Günde 1 paket içiyorduysan ayda 435 lira cebine kalıyor.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Bi de cebine yarar tabi. En ucuz paket 14,5 lira. Günde 1 paket içiyorduysan ayda 435 lira cebine kalıyor.
askerdeyken günde 2 paket içiyordum :D asıl orada bırakmayı kafama koydum. geldikten sonra da tamamen bırakmış oldum.

Top Bottom