bir insan neden 0 nikotinli sigara içmek istesin ki? sigara bağımlılığı zaten nikotinden kaynaklanıyor. nikotin yoksa bağımlılık da yok. geriye sadece özentilik kalıyor.0mg nikotin oranlı elektronik sigara likitleri ve smok thallo s marka esigara aldım 0mg nikotinli esigara zararları varmıdır bilginiz varsa verebilirmisiniz
Hocam sigaranın yararlısı olmaz. Her çeşidi zararlıdır.ciğerlerde nem hariç zarar verir mi ve nargile olarak kullansam haftada 1 2 kere kullansam kalıcı hasar bırakır mı yine
bağımlılık veya sigarayı bırakma amacı yok keyif sadecebir insan neden 0 nikotinli sigara içmek istesin ki? sigara bağımlılığı zaten nikotinden kaynaklanıyor. nikotin yoksa bağımlılık da yok. geriye sadece özentilik kalıyor.
sigara içmek keyifli bir şey değil ki. elektronik olanı da değil, normali de değil. insanlar sigaraya ya özentiden başlar, ya arkadaş çevresi baskısından. ben 15 sene içtim. 2 seneyi aşkındır ağzıma sürmüyorum. içerken de içmekten rahatsızdım. sadece nikotin ihtiyacı ve içmediğin zaman olan yoksunluk için içiyorsun.bağımlılık veya sigarayı bırakma amacı yok keyif sadece
Usta nasıl bıraktın benim 9 sene olcak.sigara içmek keyifli bir şey değil ki. elektronik olanı da değil, normali de değil. insanlar sigaraya ya özentiden başlar, ya arkadaş çevresi baskısından. ben 15 sene içtim. 2 seneyi aşkındır ağzıma sürmüyorum. içerken de içmekten rahatsızdım. sadece nikotin ihtiyacı ve içmediğin zaman olan yoksunluk için içiyorsun.
kendine sırf keyif için zarar verme. elektronik sigaralar da zararlı.
öncelikle bırakmaya karar vermen lazım. gece son sigaranı içip yatacaksın. ertesi güne sigarasız uyanacaksın. ben öyle bıraktım. tabi eşimin içmemesi de çok yardımcı oldu. yıllarca bırakmak isteyip bırakamamıştım. kafamda bitirmeme yardımcı oldu.Usta nasıl bıraktın benim 9 sene olcak.
Bıraktıktan sonra olumsuz bir etkisini gördün mü ? Çoğu insan kilo alıyorsun falan diyor.öncelikle bırakmaya karar vermen lazım. gece son sigaranı içip yatacaksın. ertesi güne sigarasız uyanacaksın. ben öyle bıraktım. tabi eşimin içmemesi de çok yardımcı oldu. yıllarca bırakmak isteyip bırakamamıştım. kafamda bitirmeme yardımcı oldu.
olumsuz bir etkisini görmedim. olumlu gördüklerim şunlar,Bıraktıktan sonra olumsuz bir etkisini gördün mü ? Çoğu insan kilo alıyorsun falan diyor.
Bi de cebine yarar tabi. En ucuz paket 14,5 lira. Günde 1 paket içiyorduysan ayda 435 lira cebine kalıyor.olumsuz bir etkisini görmedim. olumlu gördüklerim şunlar,
nefes alışın rahatlıyor, balgam kalmıyor, rahat uyuyuorsun, rahat uyanıyorsun, sinirlenmek için bahane aramıyorsun. bunların olması aşağı yukarı 3-4 ay sürüyor.
askerdeyken günde 2 paket içiyordum asıl orada bırakmayı kafama koydum. geldikten sonra da tamamen bırakmış oldum.Bi de cebine yarar tabi. En ucuz paket 14,5 lira. Günde 1 paket içiyorduysan ayda 435 lira cebine kalıyor.