Arsek
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 936
- İsim
- mehmet yahya kara
- İlgilendiği Kategoriler
- ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
- Discord
- .arsek
Uzun suredir vazol gibi cihazlar kullanmaktayim tabi bunlar her bitiste uzun bir ara ilr kullandim ve kullandigim zamanlar canim hic sigara cekmiyordu boyle haftada 1 fln ortamda olursa iciyordum.
bende vazoldan artik sıkıldim okadar para veriyoruz 1h gitmiyor oyuzden elektronik sigara almaya karar verdim.
Ne alabilirim sizce ?
az onceki bahsettigim konular uzerinden dm tipi oluyor sanirim yuksek aroma ve orta yuksek arasi sertlik istiyorum yani kisaca tadi vazol ile ayni olsun bide parcalari kolay bulunabilen bir cihaz olsun.
likit onerilerinizide alirim.
butcede emin degilim ama zaten vazola para vermekten sikildim icin almaya karar verdim oyuzden en fazla 2k ya kadar cikarim
oneri yaparken lutfen aciklamada yapin .
bende vazoldan artik sıkıldim okadar para veriyoruz 1h gitmiyor oyuzden elektronik sigara almaya karar verdim.
Ne alabilirim sizce ?
az onceki bahsettigim konular uzerinden dm tipi oluyor sanirim yuksek aroma ve orta yuksek arasi sertlik istiyorum yani kisaca tadi vazol ile ayni olsun bide parcalari kolay bulunabilen bir cihaz olsun.
likit onerilerinizide alirim.
butcede emin degilim ama zaten vazola para vermekten sikildim icin almaya karar verdim oyuzden en fazla 2k ya kadar cikarim
oneri yaparken lutfen aciklamada yapin .
Son düzenleme: