Neler Yeni

Yardım E - sigaralar hakkinda bilgi verirmisiniz ?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Uzun suredir vazol gibi cihazlar kullanmaktayim tabi bunlar her bitiste uzun bir ara ilr kullandim ve kullandigim zamanlar canim hic sigara cekmiyordu boyle haftada 1 fln ortamda olursa iciyordum.

bende vazoldan artik sıkıldim okadar para veriyoruz 1h gitmiyor oyuzden elektronik sigara almaya karar verdim.

Ne alabilirim sizce ?

az onceki bahsettigim konular uzerinden dm tipi oluyor sanirim yuksek aroma ve orta yuksek arasi sertlik istiyorum yani kisaca tadi vazol ile ayni olsun bide parcalari kolay bulunabilen bir cihaz olsun.

likit onerilerinizide alirim.

butcede emin degilim ama zaten vazola para vermekten sikildim icin almaya karar verdim oyuzden en fazla 2k ya kadar cikarim

oneri yaparken lutfen aciklamada yapin .

Son düzenleme:

Knispel

80+ Bronze
VOOPOO drag s öneririm. Eğer 2.ele olumlu bakıyorsanız çok daha güzel cihazlar önerebilirim.

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
VOOPOO drag s öneririm. Eğer 2.ele olumlu bakıyorsanız çok daha güzel cihazlar önerebilirim.
drag x var bende coil değiştikten sonra her çekişte likit agzıma gelmeye başladı hıcbı zevkı kalmadı 3 coil değiştim hala aynı sıkıntı valla satıcam gibi çözüm de bulamadım

shahbaztr

80+
istersen elimde vaporesso luxe 2 var yada kozmetiği çok iyi neredeyse kullanılmamış voopoo drag x plus, şahsi tavsiyem tek pilli 100w bişey de alabilirsin

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
Cengiz Han
Vozol almayı düşünüyorum hocam bende. 12 binlik düşünüyorum. Günde bir paket sigara içen birisiyim. Ne kadar gider? Sigara ile birlikte tüketmeyi düşünüyorum. 1 hafta gitmiyor demişsin hangi içimlikler? Bu arada ilk defa kullanacağım vozol.

Umar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Saitcan Umar
Vozol ile aynı aroma ve vuruşu almak istiyorsan salt likit kullanacaksın, likitin iyi olursa ve aromayı iyi hissetmek istersen caliburn gk2 öneririm bende kullanıyorum

Nutrix

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Eren Ergün
Önce cihazı belirlemeniz gerekiyor, mod + atomizer şeklinde mi yoksa podmod mu kullanacaksınız bunun sizin için rahatlığı önemli. eğer coil işiyle uğraşmak istemiyorum diyorsanız podmod iyidir, ama maliyetlidir. eğer maliyetten kaçınacaksanız tek pilli tc modlardan ve sarılabilir atomizerlerden tercih edebilirisiniz.
İlk kez başlayacağınız için podmod öneriyorum. caliburn X , Argus p1, Argus g olabilir, ihtiyaç ve yorumlara göre tercih edebilirsin.
Likit olarak türk üretimi evyap olarak tabir edilen likitleri tercih etmeyin, altta tercih edebileceğiniz likit markalarını bırakıyorum.
Nasty, Five Pawns, Dinner lady, Halo, Omerta Ripe Vapes.

Not: Hiçbir alacağınız likit o vozoldaki şekerli aromayı vermeyecektir, nedeni içinde efektör olması ve bunun sağlığa çok zararlı olmasıdır. Vozol tarzı tek kullanımlık e-sigaraları içmeyin, içirmeyin. Sorunuz varsa etiket atabilirsiniz her türlü yardımcı olurum.

istanbu34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sertaç
Vozol almayı düşünüyorum hocam bende. 12 binlik düşünüyorum. Günde bir paket sigara içen birisiyim. Ne kadar gider? Sigara ile birlikte tüketmeyi düşünüyorum. 1 hafta gitmiyor demişsin hangi içimlikler? Bu arada ilk defa kullanacağım vozol.
Elektronik sigara var bilginiz olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uzun suredir vazol gibi cihazlar kullanmaktayim tabi bunlar her bitiste uzun bir ara ilr kullandim ve kullandigim zamanlar canim hic sigara cekmiyordu boyle haftada 1 fln ortamda olursa iciyordum.

bende vazoldan artik sıkıldim okadar para veriyoruz 1h gitmiyor oyuzden elektronik sigara almaya karar verdim.

Ne alabilirim sizce ?

az onceki bahsettigim konular uzerinden dm tipi oluyor sanirim yuksek aroma ve orta yuksek arasi sertlik istiyorum yani kisaca tadi vazol ile ayni olsun bide parcalari kolay bulunabilen bir cihaz olsun.

likit onerilerinizide alirim.

butcede emin degilim ama zaten vazola para vermekten sikildim icin almaya karar verdim oyuzden en fazla 2k ya kadar cikarim

oneri yaparken lutfen aciklamada yapin .
Bende en iyisi var lisansli

Almak istiyen olursa yazsin

shahbaztr

80+
Elektronik sigara var bilginiz olsun

Bende en iyisi var lisansli

Almak istiyen olursa yazsin
Bendeki en iyisi

doğru diyor vozol ile aynı tadı alamazsın ve ne kadar gideceği de kişyie göre değişir ben 12 binliği 1 aydan fazladır kullanıyorum başka bi arkadaşım 1 haftada bitiriyor

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Vozol ile aynı aroma ve vuruşu almak istiyorsan salt likit kullanacaksın, likitin iyi olursa ve aromayı iyi hissetmek istersen caliburn gk2 öneririm bende kullanıyorum

Önce cihazı belirlemeniz gerekiyor, mod + atomizer şeklinde mi yoksa podmod mu kullanacaksınız bunun sizin için rahatlığı önemli. eğer coil işiyle uğraşmak istemiyorum diyorsanız podmod iyidir, ama maliyetlidir. eğer maliyetten kaçınacaksanız tek pilli tc modlardan ve sarılabilir atomizerlerden tercih edebilirisiniz.
İlk kez başlayacağınız için podmod öneriyorum. caliburn X , Argus p1, Argus g olabilir, ihtiyaç ve yorumlara göre tercih edebilirsin.
Likit olarak türk üretimi evyap olarak tabir edilen likitleri tercih etmeyin, altta tercih edebileceğiniz likit markalarını bırakıyorum.
Nasty, Five Pawns, Dinner lady, Halo, Omerta Ripe Vapes.

Not: Hiçbir alacağınız likit o vozoldaki şekerli aromayı vermeyecektir, nedeni içinde efektör olması ve bunun sağlığa çok zararlı olmasıdır. Vozol tarzı tek kullanımlık e-sigaraları içmeyin, içirmeyin. Sorunuz varsa etiket atabilirsiniz her türlü yardımcı olurum.
Hocam terimler ile ilgilii çok bir bilgim yok podmod veya atomizer bilmiyorum fazla ama hepsinin hakkında biraz bilgim var kullansam dahada öğrenirim elektronik işler ile ilgili baya aram var vazolun kopan coilini fln ben kendim yapıyorum yani en çok değişebilen ve en uzun ömürlü cihaz hangisi ise onu tercih ediyim ?

bide 4 5 tane cihaz denedim hangi likit vardı içinde bilmiyorum ama hepsinin tadı kötüydü kalitesiz nargile gibi. ben zaten vazolun içine likit koyduğumda o tadı alıyorum bana güzel aroma veren bir likit lazım nasty dinner lady fln bunları denemedim ama güzel diyorlar aroma tadı fazla geliyor diyorlar doğrumu? Çünkü bana aroması fazla bir şey arıyorum.

Top Bottom