Neler Yeni

Çözüldü✓ e-sim ile çalışan iPhone alınır mı

thec2o

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Cemre Can Özdemir
Sarı sitede bir ilan gördüm ve telefon sadece esim ile çalışıyormuş. 20 aydır bu şekilde kullanıyorum diyor arkadaş, dahili sim çalışmıyor diyor. Kutu fatura da yok baya şüpheli bir durum sizce olay nedir tam olarak. Dolandırıcı yada kötü niyetli biri değilse anakart'a bağlantısında sıkıntı var gibime geliyor telefonun ama niyeti farklıysa zaten hiç yanaşmaya gerek yok.. Yorumlarınızı bekliyorum dostlar :)

jalm0o0e1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Oğuzhan
Sarı sitede bir ilan gördüm ve telefon sadece esim ile çalışıyormuş. 20 aydır bu şekilde kullanıyorum diyor arkadaş, dahili sim çalışmıyor diyor. Kutu fatura da yok baya şüpheli bir durum sizce olay nedir tam olarak. Dolandırıcı yada kötü niyetli biri değilse anakart'a bağlantısında sıkıntı var gibime geliyor telefonun ama niyeti farklıysa zaten hiç yanaşmaya gerek yok.. Yorumlarınızı bekliyorum dostlar :)
Yurtdışında üretilen yeni iphonelerde dahili sim yok. Büyük ihtimalle yurtdışından almış trde kaydını yapmıştır. Sorun yok yani.

thec2o

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Cemre Can Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurtdışında üretilen yeni iphonelerde dahili sim yok. Büyük ihtimalle yurtdışından almış trde kaydını yapmıştır. Sorun yok yani.
ama yeni dönemden sonra kayıtlarda kimlik pasaport üzerine değil mi, yani benim de ekstra kayıt yapmam gerekebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Kutu fatura nasıl yok garanti de yok o zaman boşver onu ya

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
Yurt dışından getirme pasaport kayıtlı iphone alırsanız kullanamazsınız pasaport sahibi adına kayıtlı simkart çalışır öyle bir durum varsa uzak durun

thec2o

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Cemre Can Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tire önemli. E-Sim yazarsan anlarız ya da e-sim yaz. Ama tire koy.
düzelttim dostum doğru diyorsun :D
Kutu fatura nasıl yok garanti de yok o zaman boşver onu ya
Yurt dışından getirme pasaport kayıtlı iphone alırsanız kullanamazsınız pasaport sahibi adına kayıtlı simkart çalışır öyle bir durum varsa uzak durun
en iyisi uzak durmak doğru 2 bin ucuza alcaz diye taklaya gerek yok

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
Top Bottom