Yardım E sim kapatma işlemi

KEDULLAH HOCA

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
137
yurt dışı iphone 12 var bende ve süresi geçti sene başından beri e sim ile kullandım şimdi fiziksel sime geçip tekrar 4 ay kullanmak istiyorum ama hattın sahibi ablam ünide bu hattı kapattırıp yeni hat alsam fiziksele geçebilir miyim yoksa illaki ablamın gelip önce bu hatla e simi iptal mi etmesi lazım bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

imei1 e başka e sim ekleyip kendi esimini daha sonra imei2 ye ekleyebiliyor musun. Ben imei1 dolunca bazı uygulamalar üzerinden imei1'e e sim kaydettirip hattı takıyorum benim hattım otomatik imei2 ye kaydoluyor

imei1 e başka e sim ekleyip kendi esimini daha sonra imei2 ye ekleyebiliyor musun. Ben imei1 dolunca bazı uygulamalar üzerinden imei1'e e sim kaydettirip hattı takıyorum benim hattım otomatik imei2 ye kaydoluyor
anlamadım tam olarak sadece düz bir şekilde e sim kullanıyorum hangi imei1 mi 2 mi bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anlamadım tam olarak sadece düz bir şekilde e sim kullanıyorum hangi imei1 mi 2 mi bilmiyorum
ve şuan kapandığı için fiziksele geçmeye çalışıyorum

şuan senin e sim imei1 e kayıtlı 4 ay kullanma süren var daha sonra imei2 yi kullanman gerekecek eğer imei1 doluyken hat takarsan ya da esim kaydedersen imei2 aktif oluyor ve 4 ay daha kullanıyorsun

bu videoya bakabilirsin ben redteago kullanmıştım geçen sene

şuan senin e sim imei1 e kayıtlı 4 ay kullanma süren var daha sonra imei2 yi kullanman gerekecek eğer imei1 doluyken hat takarsan ya da esim kaydedersen imei2 aktif oluyor ve 4 ay daha kullanıyorsun

bu videoya bakabilirsin ben redteago kullanmıştım geçen sene
Adamın hücresel sayfa kontrol dediği yer bende böyle IMG_6954.webp

sen kendi e simini silince geri yükleyebiliyormusun qr ile felan

Geri