Neler Yeni

e-Spor için kablosuz mouse & mousepad önerisi

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
switch farkı var diye biliyorum bütçede sorun yoksa kendi söylediğiniz mouse satın alabilirsiniz.
Kararsız kaldım hocam o yüzden fikir danışmak istedim belki farklı bir mouse veya mousepad öneren olur diye.

Silinsin

80+ Silver
Bahsettiğim mouselar custom hale getirelerek daha performanslı olabiliyor sensor değişerek switch değişerek griplerin basım mesafeleri düşürülebiliyor vs :( neyse hocam bu konuda tartışmaya girmeyeceğim herkesin doğrusu kendine ben öneri arıyorum sadece.
Custom haliyle ilgili kesinlikle bir yorumum yok custom olmayan kıyasları üzerinden kat kat iyi olduğunu iddia ettiğiniz için belirttim durumu açıkcası hiç custom fare ile uğraşmadım nereleri değişebilir bilmiyorum ama bahsettiğimiz iki fare de switch olarak değiştirilmeye açık.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Kararsız kaldım hocam o yüzden fikir danışmak istedim belki farklı bir mouse veya mousepad öneren olur diye.
switch olarak sizin söylediğiniz daha iyi ama esporculardan bazıları benim attığım mouseyi kullanıyorlar mouse ve padin farkı oluyor fakat birazda aim istiyor oyun ben immo 3 e rival 3le çıkmıştım espor seviyesi mi artık tartışlır ama benim attıgım mouseyi bazı esporcular kullanıyor

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
switch olarak sizin söylediğiniz daha iyi ama esporculardan bazıları benim attığım mouseyi kullanıyorlar mouse ve padin farkı oluyor fakat birazda aim istiyor oyun ben immo 3 e rival 3le çıkmıştım espor seviyesi mi artık tartışlır ama benim attıgım mouseyi bazı esporcular kullanıyor
Yok hocam ben ekipman yeniliyorum ve bu aralar custom ekipmanlara sardığım için çok şükür Allah'a bütçem var o yüzden klavye kulaklık mouse pc yeniliyorum şuan ki mousum maalesef 4 yıllık bir mouse ve çürümeye yüz yuttu bende araştırıp okuyup değerlendirip ona göre sistemim ile hem konsept hem de performanslı klavye mouse ve mousepad arıyorum g pro x evet iyi bir mouse fakat mesela viper pro v2 ondan iyi katana super light aralarında biraz fark olsa da katana da ondan iyi maksat iyi olmaları değil custom hale gelince ne kadar performans verebilmeleri. O yüzden ona uygun mouse bakıyorum çoğu için katana super light öneriyor ama viper pro v2 daha iyi diyende var vs gibi yorumlar okuyorum kafam karışıyor o yüzden fikir danışıyorum.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Kim ne mouse önerirse benim bahsettiklerim daha iyi diyorsun, onların birini seç o zaman. Razer alacaksan geçmiş olsun.
Logitech pro x superlight öneriyorum e spor için çoğu oyuncu trf. kullanılmakta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,040
Üyeler
164,604
Son üye
Parlak26
Top Bottom