E-YOOSO Z686 RGB Alınır mı?

Alınır, sipariş ettim kargoda.

Hocam aliexpreste herhangi bir sıkıntı olurmu bide ingilizce klavyeyi türkçe gibi kullanabilirmiyiz
Kullanırsın, bu , . Vs. i ö ğ ş falan oluyor.

Aliexpress güvenilir 10 yıldır kullanıyorum.

Tamamdır teşekkürler hocalarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu arada tl olarakmı yoksa usd olarakmı almalıyım hangisi daha ucuza gelir
USD daha ucuz.

Hocam 2 sorum olacaktı
1-Dolarla nasıl alıyoruz satın alma ekranında ben Tl görüyorum değiştirme seçeneğini bulamadım
2-Bu ilk alım indirimleri ne zamana kadar devam edecek ayın 1'inden önce alamayacağım gibi görünüyor

Hocam 2 sorum olacaktı
1-Dolarla nasıl alıyoruz satın alma ekranında ben Tl görüyorum değiştirme seçeneğini bulamadım
2-Bu ilk alım indirimleri ne zamana kadar devam edecek ayın 1'inden önce alamayacağım gibi görünüyor
Ana sayfada hesap kısmının solunda var telefonda ayarları kurcala bulursun
İlk alım indirimi çoook uzun süreden beri var şuan sadece euro 2024 dolayısıyla güzel fiyatlara klavyeler geldi

Ana sayfada hesap kısmının solunda var telefonda ayarları kurcala bulursun
İlk alım indirimi çoook uzun süreden beri var şuan sadece euro 2024 dolayısıyla güzel fiyatlara klavyeler geldi
Tamamdır hocam dolar kısmını hallettim şu an tek sıkıntı ayın 1ine kadar klavye indirimlerinin devam etmesi :kekw:

Hocam 2 sorum olacaktı
Profilinden seç doları.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,865
Üyeler
184,517
Son üye
ғʀᴇᴅ ᴄ̧ᴀᴋᴍᴀᴋᴛᴀꜱ̧
Geri