lazım değil valla normalde klavye hiç lazım değildi fiyatı aşırı iyi olduğu için satmak için değerlendirilebilir diye düşünerekten aldım hepsiniTKL klavye lazımsa al geç.
lazım değil valla normalde klavye hiç lazım değildi fiyatı aşırı iyi olduğu için satmak için değerlendirilebilir diye düşünerekten aldım hepsiniTKL klavye lazımsa al geç.
Bende ya siyah olanı yada wgy olanı çekicem ama kararsız kaldım yahangi rengi aldınız, fark ediyor mu aynı switchli olanlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Z87-WGY olanı çekicem sanırım ben
Z11 mi iyi bu mu?E-YOOSO Z87 USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı mavi anahtarı monokrom LED aydınlatmalı 87 anahtar bilgisayar Laptop için Gamer - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bu daha iyiZ11 mi iyi bu mu?
Hocam daha önce aliexpress den alışveriş yapmadımda ortalama kaç haftada geliyor?lazım değil valla normalde klavye hiç lazım değildi fiyatı aşırı iyi olduğu için satmak için değerlendirilebilir diye düşünerekten aldım hepsini
19-24 temmuz diyo Aliexpress icin cok iyi tarih ama tabi sıkıntı çıkmazsaHocam daha önce aliexpress den alışveriş yapmadımda ortalama kaç haftada geliyor?
Keycaps den mi switchten miHocam daha önce aliexpress den alışveriş yapmadımda ortalama kaç haftada geliyor?
2 haftada geliyor en erken. 1 hafta önce aldığım klavyeler pttye verilmiş bile sen düşünHocam daha önce aliexpress den alışveriş yapmadımda ortalama kaç haftada geliyor?
huano switch mi bu daBeyler kasa metal yazıyor https://www.techlandbd.com/e-yooso-z87-keyboard-red-switch
Bilmiyorum hocam.huano switch mi bu da