Hocam arabayı genel bir anlatımla yapmak yanlış olur. Bu önceki sahiplerine ve kullanım tarzlarına, nasıl bakıldığıyla doğrudan orantılı. Benim aldığım arabada motor yeni yapılmıştı, motor yapılırken de adam çoğu parçayı değiştirmişti. Biz buna güvenerek aldık ve şuanlık bir sorun yok. 316'dan ziyade 318 daha çok tutulan bir motor olduğunu biliyorum. Ancak 316 da gayet iyi, almayı düşünüyorsanız kesinlikle experde motor ve alt takım kontrolüne baktırmalısınız. En azından yine almayı düşünürseniz neleri yaptırıp neleri yaptırmayacağınızı anlarsınız. Ben aldıktan sonra radyatör değişimine gittim, içine yıllardır çeşme suyu konduğundan pas yapmıştı, ben de antifiriz koyduğumda bazı yerlerden su sızdırdı gittim işçilik dahil 1800'e değiştirdim. Ondan sonra bunlarda kronik fan termiği var. Termik bozulsa da kullanıcı anlamadan kullanıyor, benimkinde de o şekildeydi ve bunu da 550₺'ye değiştirdim. Ondan sonra aklıma bir şey gelmiyor. Kozmetik harcama yaptım, onlar arabadan arabaya göre değişir. Yan sanayisi çok geniş bir araba olduğundan parça bulman kolay. "Sanayiden çıkmazsın" diyenler arabayı alırken doğru düzgün baktırmayıp aldıktan sonra da nereyi elleseler çıkan parçaları değiştirdikten sonra bunları söylüyorlar. Eğer düzgün kullanılmış ve yorulmamış bir araba alırsan ufak tefek sıkıntılardan başka bir şey yaşayacağını sanmam. Ayrıca arabayı sürerek yaptırmak bana zevk veriyor şahsen. Sanayiye girmeye korkan insanlardan değilim yani

Extra kafana takılan bir şey varsa sorabilirsin...