𝙆𝙤𝙫𝙗𝙤𝙮𝙗𝙚𝙮 𝐈𝐈
80+ Bronze
Arkadaş kart aldimi görüntülük 9400 GT verebilirim kargoyu ödese yeter
iyi olur hocam. Murat hocam ile yaptığımız gibi dolaptan ilan açarsınız kargo parasını veririm ordan gerisini bana geri yollarsınız sizin içinde uygunsa.Arkadaş kart aldimi görüntülük 9400 GT verebilirim kargoyu ödese yeter
Çok iyi olur GT9400 ile ekran kartı almamıza da gerek kalmaz 1 gblik idarelik bir kart. harika olur yaiyi olur hocam. Murat hocam ile yaptığımız gibi dolaptan ilan açarsınız kargo parasını veririm ordan gerisini bana geri yollarsınız sizin içinde uygunsa.
Uygun olabilir bir bakmam lazım karta kna göre dolaptan ilan açalımiyi olur hocam. Murat hocam ile yaptığımız gibi dolaptan ilan açarsınız kargo parasını veririm ordan gerisini bana geri yollarsınız sizin içinde uygunsa.
512 mbÇok iyi olur GT9400 ile ekran kartı almamıza da gerek kalmaz 1 gblik idarelik bir kart. harika olur ya
... olsunUygun olabilir bir bakmam lazım karta kna göre dolaptan ilan açalım
Mesaj otomatik birleştirildi:
512 mb
Fansız ısınmasın kart.Hocam VGA dvi var kartta fansiz fanı yok ben açarım ilani alırsınız
Yani zaten ısınmıyor kartFansız ısınmasın kart.
Lol açarmı hocam eski 256mb kartım ile en düşük ayarlada 15-20 FPS alıyordum.Yani zaten ısınmıyor kart
Ben 9400 GT ile 60 aliodum 1024 çözünürlük deLol açarmı hocam eski 256mb kartım ile en düşük ayarlada 15-20 FPS alıyordum.
Bemde kasa fanı varda onu buna takabilirmiyiz?Elimde egzoz fanı olsa fazladan takıp öyle gönderirim ama yok malesef
Ben 9400 GT ile 60 aliodum 1024 çözünürlük de
EvetBemde kasa fanı varda onu buna takabilirmiyiz?