Neler Yeni

Yardım Ea den alınan oyun nasıl iade edilir

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Ömer Aslan
Hocam ben herzaman sabahlarım ama şunuda eklemek istiyorum kurumsal şirketlerin kurallari net oluyor paranizi iade etmeyeceklerdir %90 bilginiz olsun
Evet canlı destek saçma saçma sorular soruyor. Sistemi atın falan diyor büyük ihtimalle etmeyecekler iade

The Semih

80+ Gold
Ea appten FC 24 aldım nasıl iade edebilirim? Bu arada oyunu Çarşamba günü almışım
Az önce iade ettim bende Profil ayarlarından siparişlerim bölümüne giriyorsun orda Refund yazıyor koşulları karşılıyorsan karta iade gerçekleşiyor.
EA FC 24 b*k gibi oyun arkadaşlar eski fifadan eser kalmamış aşırı arcade, FİFA 15-16-17 fiziklerini kaldırmışlar top özgür hissettirmiyor. Şutlar hep aynı yerlere gidiyor şutun gidişatından bile gol girip girmeyeceğini anlıyorsunuz.

Bu söylediklerime inanmanız için açın FIFA 17 de 1 maç atın sonra 24 te aynı takımlarla maç atın.

Mesaj otomatik birleştirildi:

seni çok iyi anlıyorum bende normalde pes6 dan beri bütün pes serilerini oynarım online olsun fifaya geçtim gerçekten bu kadar adaletsiz bir oyun olamaz futbol diye bir şey yok mortal kombat oyunu gibi tuşları skilleri bilen kazanıyor ucuza geldi diye almıştım.
Hocam fifaya hangi yılda geçtiğiniz çok önemli, eğer FIFA 20 ve sonrasını gördüyseniz söylediklerin kesinlikle doğru fakat FIFA 15-16-17-18 oynama şansınız varsa korsanda olabilir indirip deneyin sonra FIFA ne hale gelmiş dersiniz bizim gibi.

Grafik olarak bile gerileyen bir oyun FIFA 24, ara sahneleri ultra realistik yapmışlar fakat maç kamerasında oyun hamur gibi gözüküyor,

Alttaki ilk resim FIFA 15 diğer resim EA FC 24 e aittir.

1700795233136.png
1700795272497.png

Son düzenleme:

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Oyunu bozdular zaten epey. FIFA 23 güzeldi bir nebze. Oyun fantastiğe dönüştü iyice. Hala optimizasyon sıkıntısı var. Adamlar 4090-3090-3080-3070 ekran kartıyla drop yiyor, ara sahnelerde kasmalar oluyor. EA'nın forumuna girin bir sürü konu görürsünüz orada.

Oyunu iade etmene gelirsek de rahat bir şekilde satarsın bu arada. İndirimler bitsin normal fiyatın biraz altından rahat satarsın. Zarar kısmını da oynadığın zamana sayarsın.

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Ömer Aslan
Az önce iade ettim bende Profil ayarlarından siparişlerim bölümüne giriyorsun orda Refund yazıyor koşulları karşılıyorsan karta iade gerçekleşiyor.
EA FC 24 b*k gibi oyun arkadaşlar eski fifadan eser kalmamış aşırı arcade, FİFA 15-16-17 fiziklerini kaldırmışlar top özgür hissettirmiyor. Şutlar hep aynı yerlere gidiyor şutun gidişatından bile gol girip girmeyeceğini anlıyorsunuz.

Bu söylediklerime inanmanız için açın FIFA 17 de 1 maç atın sonra 24 te aynı takımlarla maç atın.

Hocam fifaya hangi yılda geçtiğiniz çok önemli, eğer FIFA 20 ve sonrasını gördüyseniz söylediklerin kesinlikle doğru fakat FIFA 15-16-17-18 oynama şansınız varsa korsanda olabilir indirip deneyin sonra FIFA ne hale gelmiş dersiniz bizim gibi.

Grafik olarak bile gerileyen bir oyun FIFA 24, ara sahneleri ultra realistik yapmışlar fakat maç kamerasında oyun hamur gibi gözüküyor,

Alttaki ilk resim FIFA 15 diğer resim EA FC 24 e aittir.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sen kaç saat oynadıktan sonra iade ettin benim 24 saat doldu Çarşamba aldım oyunu

Oyunu bozdular zaten epey. FIFA 23 güzeldi bir nebze. Oyun fantastiğe dönüştü iyice. Hala optimizasyon sıkıntısı var. Adamlar 4090-3090-3080-3070 ekran kartıyla drop yiyor, ara sahnelerde kasmalar oluyor. EA'nın forumuna girin bir sürü konu görürsünüz orada.

Oyunu iade etmene gelirsek de rahat bir şekilde satarsın bu arada. İndirimler bitsin normal fiyatın biraz altından rahat satarsın. Zarar kısmını da oynadığın zamana sayarsın.
Hesap olarak satamam bf ve başka oyunlarım var içinde. Neyse kaldı artık son alışım sanırım

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Ömer Aslan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,454