Silip yeniden yükleyin.Battlefield 1 i F'den D'ye taşımak istiyorum nasıl yapabilirim?
Evet kısayol bile ekleyemiyorsun :/ Ama o kadar kritik değil onunla uğraşmam. TeşekkürlerSilip yeniden yükleyin.
EA Desktop o kadar berbat ki. Oyunu silme tuşu bile yok.
Rica ederim.Evet kısayol bile ekleyemiyorsun :/ Ama o kadar kritik değil onunla uğraşmam. Teşekkürler
Oyunun dosyalarını kopyala, daha sonra originde kütüphaneye gir, Battlefield 1'in üzerine tıkla dosyaları bul ya da konum doğrula gibi bir seçenek var. Ona tıklayıp taşıdığın yeri seç oluyor. Silip yüklemene gerek yok.Battlefield 1 i F'den D'ye taşımak istiyorum nasıl yapabilirim?
EA desktop oyunları originde gözükmüyor.Oyunun dosyalarını kopyala, daha sonra originde kütüphaneye gir, Battlefield 1'in üzerine tıkla dosyaları bul ya da konum doğrula gibi bir seçenek var. Ona tıklayıp taşıdığın yeri seç oluyor. Silip yüklemene gerek yok.
EA Desktop'un dosya doğrulama özelliği yok diye biliyorum.Oyunun dosyalarını kopyala, daha sonra originde kütüphaneye gir, Battlefield 1'in üzerine tıkla dosyaları bul ya da konum doğrula gibi bir seçenek var. Ona tıklayıp taşıdığın yeri seç oluyor. Silip yüklemene gerek yok.
Onu hiç kullanmadım. Ben origin olarak düşünmüştüm.EA desktop oyunları originde gözükmüyor.