Ea Fc 24 gamepad ile aynı anda klavye ile oynarken tuşlar bozuluyor

Fitoz

80+
Reaksiyon skoru
7
Ultimate Team da ilk başladığımda normal bir şekilde oluyor fakat gamepadle oynayana pas attıktan sonra klavyedeki kontrollerim bir anda bozuluyor ne oluyor çözemedim en önemli şeylerden koşu olmuyor şut ve havadan pas yer değiştiriyor lütfen yardımcı olur musunuz?

Ultimate Team da ilk başladığımda normal bir şekilde oluyor fakat gamepadle oynayana pas attıktan sonra klavyedeki kontrollerim bir anda bozuluyor ne oluyor çözemedim en önemli şeylerden koşu olmuyor şut ve havadan pas yer değiştiriyor lütfen yardımcı olur musunuz?
Gamepad'e göre entegre ettiği için oluyor bu.

nasıl yani herhangi bir çözümü var mı?
Yani sen klavyede ayar yapmışsın önceden, Gamepad ile oynayınca bunu orjinaline çeviriyor, bi çözüm yok bir tek Gamepad ile oynamamak.

Yani sen klavyede ayar yapmışsın önceden, Gamepad ile oynayınca bunu orjinaline çeviriyor, bi çözüm yok bir tek Gamepad ile oynamamak.
Hallettim bu arada hocam hangi tuşa geçtiğini buluyorum ondan sonra ikisini yer değiştirince oluyor ve zaten bunlar atadığım tuşlar olduğu için sıkıntı olmuyor mesela koşu e de adam değiştirme q da oyundayken ikisi yer değiştiriyor sonra ayarlara girip düzeltiyorum ondan sonra sıkıntısız oyuna devam edebiliyorum.

Geri