Merhabalar, kadrom klasik 4-4-2 dizilimine sahip olup ilk fotoğraftaki gibidir, ikinci fotoğrafta başka bir rotasyon yaptım fakat hangisini kullanmalıyım? Yeni oyuncu önerileriniz olabilir mi bununla ilgili.
KroosMerhabalar, kadrom klasik 4-4-2 dizilimine sahip olup ilk fotoğraftaki gibidir, ikinci fotoğrafta başka bir rotasyon yaptım fakat hangisini kullanmalıyım? Yeni oyuncu önerileriniz olabilir mi bununla ilgili.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Tony Kroos var fakat sadece gold kartı var o da geliştirmede. Max 90 Overall'a kadar çıkıyor ama kimyayı düşürüyordu diye hatırlıyorum o yüzden martin ødegaard'ı bitirmek istiyorum öncelikle o da 91 overall'a kadar çıkıyor.Kroos
Ben lazım olabilir diye yapmıştımTadic görevini yapamadığım için çok pişmanım..
Benim vaktim yoktu yapamadımBen lazım olabilir diye yapmıştım
Hangi oyuncular mesela, şuan yeteri kadar coinim yok sadece 18k kadar var fakat önerilerin olursa belki elimdekileri satabilirim hatta al sat dah yapabilirim bilmiyorum.Moore ve Haaland bence ağır kartlar. Daha hızlı STP ve 9 numara bence daha iyi olur.
18K coin ile zor gibi. SBC yapman daha mantıklı olur. Bende Drogba-Nkunku-Malen var. Tavsiye ederim.Hangi oyuncular mesela, şuan yeteri kadar coinim yok sadece 18k kadar var fakat önerilerin olursa belki elimdekileri satabilirim hatta al sat dah yapabilirim bilmiyorum.