Arkadaşalar öncelikle hepinize iyi formlar. Benim sorunum Rx 6600 ekran kartım var ve EA FC 24'ü sadece 1080p orta ayarlar, kenarsız pencere modu, fps limiti olmadan oynayabiliyorum. Oyunu kesinlikle Yüksek grafiğe veya ultraya aldığım anda kasmalar donmalar başlıyor ara sahnelerde de maç oynanırkende. Buna sebebiyet veren şey nedir? Yani gerek testlerde gerekse bu form olsun diğer formlar olsun çoğu yerde 2k ultra ayarlarda oynayan bile var. İşlemciyle alakalı olma ihtimali (İşlemci modelim Ryzen 5 5500) ya da ekran kartımın sürümüyle alakalı olma ihtimali var mı? Yeni sürümü kullanıyorum diğer oyunlarda bir sıkıntım yok. Önce ki sürümümde de EA FC'de aynı sıkıntılarım devam ediyordu. Bir de şöyle bir şey fark ettim FPS'i sabitlediğim zaman oyun ekran kartını ara sahneler dışında neredeyse hiç kullanmıyor yani işlemcim daha çok çalışıyor ekran kartından.
EK OLARAK: Orta ayarlarda akıcı oynadığım zamanda da şöyle bir fix oluşuyor yabancı bir formda da gördüm çözüm bulamamışlar ama onlarında ekran kartı AMD
EK OLARAK: Orta ayarlarda akıcı oynadığım zamanda da şöyle bir fix oluşuyor yabancı bir formda da gördüm çözüm bulamamışlar ama onlarında ekran kartı AMD