hocam yeni hesap açıp girmeyi dene istersen
hocam şuanki hesabımda battlefiedl 1 var başka çara geçesim yokhocam yeni hesap açıp girmeyi dene istersen
öyle değil oyun almayı dene anlamındahocam şuanki hesabımda battlefiedl 1 var başka çara geçesim yok
hocam enteresan bi olay çözümünü bilen çıkar inşallahAlıntıyı görüntüle
gene olmuyor
sebebi oyunun fiyatını güncelleyecekler o yüzden. Dün bf5 almak istedim 20 TL'ye aynı hatayı aldım ertesi gün denediğimde fiyatı 40 tl olmuştu ve sepete ekleniyordu. Muhtemelen o oyununda fiyatını güncelleyecekler satışa kapatmışlar.
zaten direkt satın almaya çalıştığında offer not purchasable hatasını veriyor ya satışa kapanacak ya da fiyat değişecek umarım fiyat artmaz ben de unbound alıcam 215 liraya başka yerde yok oyunsebebi oyunun fiyatını güncelleyecekler o yüzden. Dün bf5 almak istedim 20 TL'ye aynı hatayı aldım ertesi gün denediğimde fiyatı 40 TL olmuştu ve sepete ekleniyordu. Muhtemelen o oyununda fiyatını güncelleyecekler satışa kapatmışlar.
unbound 240 tl ?zaten direkt satın almaya çalıştığında offer not purchasable hatasını veriyor ya satışa kapanacak ya da fiyat değişecek umarım fiyat artmaz ben de unbound alıcam 215 liraya başka yerde yok oyun
215 liraydı 240a mı yükseltmişler puu 25 lira zarardayımunbound 240 TL ?