oyun daha çıkmadı ve sistemim kaldırmaz
Kaldırırsa jedi fallen order ve titanfall2Şuan Battlefield 1 yüklüyorum Onun dışında Fifa 21 oynayacağım Önerdiğiniz Aman aman sistem istemeyen Hikayeli Oyun varmıdır
Aklımdakiler
Battlefield 5
Need for speed heat
1 ay sürem var dolu dolu geçirmek istiyorum
Kesinlikle Star Wars Jedi Fallen Order oyna. EA play ile oynanabilecek en iyi oyun çünkü hikayesi 20 saat süren bir oyun ve de almak için çok pahalı.Şuan Battlefield 1 yüklüyorum Onun dışında Fifa 21 oynayacağım Önerdiğiniz Aman aman sistem istemeyen Hikayeli Oyun varmıdır
Aklımdakiler
Battlefield 5
Need for speed heat
1 ay sürem var dolu dolu geçirmek istiyorum
güncel sürümde türkçe yaması çıkmamış onu oynamak için sağlam ingilizce sağlam bendede o yok
seni etiketleyecektim şimdi geldiğin iyi oldu çok kasar diye korkuyorum youtubeden benchmark testlerini izlediğimde ortalama 20 fps veriyorKesinlikle Star Wars Jedi Fallen Order oyna. EA play ile oynanabilecek en iyi oyun çünkü hikayesi 20 saat süren bir oyun ve de almak için çok pahalı.
Telefonda olduğum için imzanı önce görmedim o yüzden Jedi Fallen Order önerdim. Şimdi baktım imzana r7 240 ile oynayamazsin büyük ihtimal. Bu sistemle Battlefiled 4 oynayabilirsin o da Amazon prime da ücretsizdi zaten aldıysan. Onun dışında mirror edge'yi kesinlikle oyna. Star Wars battlefront 1 i oynayabilirsin. Need for speed'in 2015 ten önce ki oyunlarına bakabilirsin. Crysis 1 ve 2 ye bakabilirsin. Dead Space in oyunlarına bak. Battlefield 1 i düzgün oynayabilir mısın emin değilim. Bir dene bakalım.seni etiketleyecektim şimdi geldiğin iyi oldu çok kasar diye korkuyorum youtubeden benchmark testlerini izlediğimde ortalama 20 fps veriyor
Sistemin BF5 kaldırıyor mu ?seni etiketleyecektim şimdi geldiğin iyi oldu çok kasar diye korkuyorum youtubeden benchmark testlerini izlediğimde ortalama 20 fps veriyor
30 fps açıyorSistemin BF5 kaldırıyor mu ?
30 fps alsam bana yeterTelefonda olduğum için imzanı önce görmedim o yüzden Jedi Fallen Order önerdim. Şimdi baktım imzana r7 240 ile oynayamazsin büyük ihtimal. Bu sistemle Battlefiled 4 oynayabilirsin o da Amazon prime da ücretsizdi zaten aldıysan. Onun dışında mirror edge'yi kesinlikle oyna. Star Wars battlefront 1 i oynayabilirsin. Need for speed'in 2015 ten önce ki oyunlarına bakabilirsin. Crysis 1 ve 2 ye bakabilirsin. Dead Space in oyunlarına bak. Battlefield 1 i düzgün oynayabilir mısın emin değilim. Bir dene bakalım.