Kemalussf 80+ Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 146 Dahası Reaksiyon skoru 28 İsim Kemal Öztürk 6 Haziran 2023 #1 Steam EA Play aldım oradaki bütün oyunları kütüphaneye manuel olarak mı ekleyeceğim yoksa hepsini eklemek için bir kısayol var mı
Steam EA Play aldım oradaki bütün oyunları kütüphaneye manuel olarak mı ekleyeceğim yoksa hepsini eklemek için bir kısayol var mı
Eren Cem 80+ Bronze Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 869 Dahası Reaksiyon skoru 307 İsim Eren Cem 6 Haziran 2023 #2 PcUstası42 yazmış: Steam EA Play aldım oradaki bütün oyunları kütüphaneye manuel olarak mı ekleyeceğim yoksa hepsini eklemek için bir kısayol var mı Devamı için tıklayın... Ben manuel olarak eklemiştim başka bir yolu yok sanırım
PcUstası42 yazmış: Steam EA Play aldım oradaki bütün oyunları kütüphaneye manuel olarak mı ekleyeceğim yoksa hepsini eklemek için bir kısayol var mı Devamı için tıklayın... Ben manuel olarak eklemiştim başka bir yolu yok sanırım
A alican mansuroğlu 80+ Bronze Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 536 Dahası Reaksiyon skoru 188 İsim alican mansuroğlu 6 Haziran 2023 #3 PcUstası42 yazmış: Steam EA Play aldım oradaki bütün oyunları kütüphaneye manuel olarak mı ekleyeceğim yoksa hepsini eklemek için bir kısayol var mı Devamı için tıklayın... kanka manuel eklesen otomatik eklenir mi diye aramaktan daha hızlı olur
PcUstası42 yazmış: Steam EA Play aldım oradaki bütün oyunları kütüphaneye manuel olarak mı ekleyeceğim yoksa hepsini eklemek için bir kısayol var mı Devamı için tıklayın... kanka manuel eklesen otomatik eklenir mi diye aramaktan daha hızlı olur