Neler Yeni

🔥İndirim EA Sports FC 25 600 TL'ye Alma Yöntemi

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Adem Oney
Bütçe
600
Öncelikle selamlar, EA App den ucuza nasıl fifa 25 alacağınızı anlatacağım. Ortalama 600 tl gibi bir fiyata alabiliyosunuz.
* Öncelikle vpn kullanmanız gerekiyor. Ben alırken Kaspersky kullandım. 1 aylık deneme süresi veriyor ve güvenilir diye.
* Sonra konum olarak ukrayna seçiyosunuz vpnden. Google yada kullandığınız tarayıcıyı kapat aç yapıyosunuz.
* EA'in sitesine giriyorsunuz. Ardından hesabınıza giriş yapıp, ayarlardan ülkenizi Ukrayna seçiyosunuz.
* Yaptıktan sonra FC 25 satın al diyoruz, para biriminin Ukrayna Grivnası () olacak. Dolar gözüktüyse bir şeyi yanlış yapmışsınızdır.
* Kart bilgilerini girip satın alıyosunuz. Aldıktan sonra zaten vpn'i açık tutmanıza gerek kalmayacak.
* Yaşadığınız yeride geri türkiye yaparsınız size kalmış.
İşinize yaradıysa ne mutlu bana. Ben kendimde yapmıştım oyun benlik olmadıgını anladıgım için iade ettim. Alanlara Hayırlı Olsun.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ban yeme ihtimaliniz var, bence hiç bu toplara girmeyin.

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Metehan
FC 24 ve güncel transfer squad dosyasıyla devam

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Adem Oney
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben fifada sadece kariyer modunu oynuyorum. Yine de ban yeme ihtimali var mı?
Ben 1 hafta kullandım yemedim hocam. Çok nadirdir ban yemek. Benim başka forumdan bi tanıdık kullanıyor

EmreNator

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emre Uçar
Ban yeme ihtimaliniz var, bence hiç bu toplara girmeyin.
bu ihtimal düşük dahi olsa ben açıkcası bu riski almam beyler bence pek sağlıklı bir yöntem değil az da olsa bir ban ihtimali tedirgin ediyor

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
murat
ben de kullanıyorum henüz yemedim 1 ay falan oldu

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,001
İsim
Kadir Efe Ulusoy

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
İsrafil can
Öncelikle selamlar, EA App den ucuza nasıl fifa 25 alacağınızı anlatacağım. Ortalama 600 tl gibi bir fiyata alabiliyosunuz.
* Öncelikle vpn kullanmanız gerekiyor. Ben alırken Kaspersky kullandım. 1 aylık deneme süresi veriyor ve güvenilir diye.
* Sonra konum olarak ukrayna seçiyosunuz vpnden. Google yada kullandığınız tarayıcıyı kapat aç yapıyosunuz.
* EA'in sitesine giriyorsunuz. Ardından hesabınıza giriş yapıp, ayarlardan ülkenizi Ukrayna seçiyosunuz.
* Yaptıktan sonra FC 25 satın al diyoruz, para biriminin Ukrayna Grivnası () olacak. Dolar gözüktüyse bir şeyi yanlış yapmışsınızdır.
* Kart bilgilerini girip satın alıyosunuz. Aldıktan sonra zaten vpn'i açık tutmanıza gerek kalmayacak.
İşinize yaradıysa ne mutlu bana. Ben kendimde yapmıştım oyun benlik olmadıgını anladıgım için iade ettim. Alanlara Hayırlı Olsun.
hali hazırda 20 dolar zaten eade
Mesaj otomatik birleştirildi:

ultimate sürümü ne kadar

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Mahir Cengiz

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Metehan
Hocam rehber falan var mı bende aynısından yapmak istiyorum.
Güncel transfer squad dosyaları var aslında güncel transferlerin olduğu bir kadro dosyası. Belgelerden oyunun savelerinin olduğu yere bu squad dosyasını indirip atıyorsun . Oyuna girip kadroları yüklüyorsun. Oyun içindeki kadrolar güncelleniyor. YouTube videolarından bakabilirsin. Zaten 24-25 mekanik açısından bir fark yok Über bir değişim de yok. Sondaki rakamı +1 leyip 1500 TL den iteliyorlar

Top Bottom