1721
80+ Bronze
değmezabi fifa ultimate de kupon aktif olmuyormuş arada 400e yakın fark oluyor değer mi ben ilk defa oynuyacağım standart ile bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim teşekkürler
değmezabi fifa ultimate de kupon aktif olmuyormuş arada 400e yakın fark oluyor değer mi ben ilk defa oynuyacağım standart ile bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim teşekkürler
nasıl abi206TL ye geldi FC24
44 lira nerden geldi ?206TL ye geldi FC24
abi point mi ne veriyormuş kolay kasılıyor ne işe yarıyor odeğmez
ne zaman bitiyor indşirim
FC Points oyun içi satın alımlar için kullanılan para birimidir. 400 liraya değeceğini sanmıyorumabi point mi ne veriyormuş kolay kasılıyor ne işe yarıyor o
10 ocakne zaman bitiyor indşirim
yani o para oyun da kasılıyor yaniFC Points oyun içi satın alımlar için kullanılan para birimidir. 400 liraya değeceğini sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
10 ocak
ben fifa23ü klavyeden oynuyorum gayet zevkli zaten günde 1 2 saat takılıyorum gamepad ihtiyacım yok suanlikbeyler bende oyun kollu yok zevk verırmı kararsız kaldım yada soyle 300 TL bandında oyun kolu onerınız varmı
bende gamepad var ama teknik direktör kariyeri yaptığım için kullanmama gerek kalmıyorbeyler bende oyun kollu yok zevk verırmı kararsız kaldım yada soyle 300 TL bandında oyun kolu onerınız varmı