Ea500lm bass seviyesi aşırı yetersiz

Leonidax

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,618
Arkadaşlar ea500lm almıştım bugün elime geçti normalde bass ağırlıklı bir kulaklık diye biliyordum burdada öyle dendiğini hatırlıyorum ama bir gram bassta şuan beni tatmin etmiyor hiç memnun değilim şuan pişman oldum aldığıma @Kulaklık ve Kayısı hocam bilginiz var mıdır bu konu hakkında ? Bendeki samsung buds fede daha çok keyif alıyordum öyle söyleyeyim. Dunu s s eartips aldım o bassı daha çok yok ediyor o yüzden onu kullanmıyorum şuanda

simgot-ea500-lm-on-sale-or-truthear-hexas-v0-xpwexfv7ux9d1.webp

kim dediyse yanlış demiş elimdeki hexadan pek bir farkı yok oldukça nötral bir kulaklık

Ea500lm biraz tiz kulaklık, belki kulak uçları tam oturmadığından basslar duyulmuyor olabilir. Audio seal test diye aratıp deneyebilirsin.
Buds feye kıyasla basslar düşük, 8k dışında tizler hep yüksek. Bir süre kullandıktan sonra değişikliğe alışabilirsin belki ama tiz kulaklıkları ben sevmiyorum, kulağı yoruyorlar.
Peqdb diye site var, oradan tercihlerine göre eq ayarı önerebiliyor veya studio kısmında şarkı yükleyip başka grafiklere göre eq yapabiliyorsun. Uygulama yüklemeden deneyebilirsin.
Bass için aful explorer, letshuoer s08 var ama seveni olduğu gibi boğuk diyen de var. Bunları denemediğim için pek bilmiyorum ama 100 dolar altında öneriyorlar. Uygun fiyatlılardan denediğim castor pro bass ve saga bass var. Sesleri birbirine benziyor, saga küçük olduğundan daha rahat. Fiyatına göre iyiler ama kalite kontrol işi şansa kalıyor.

Son düzenleme:
Ea500lm biraz tiz kulaklık, belki kulak uçları tam oturmadığından basslar duyulmuyor olabilir. Audio seal test diye aratıp deneyebilirsin.
Buds feye kıyasla basslar düşük, 8k dışında tizler hep yüksek. Bir süre kullandıktan sonra değişikliğe alışabilirsin belki ama tiz kulaklıkları ben sevmiyorum, kulağı yoruyorlar.
Peqdb diye site var, oradan tercihlerine göre eq ayarı önerebiliyor veya studio kısmında şarkı yükleyip başka grafiklere göre eq yapabiliyorsun. Uygulama yüklemeden deneyebilirsin.
Bass için aful explorer, letshuoer s08 var ama seveni olduğu gibi boğuk diyen de var. Bunları denemediğim için pek bilmiyorum ama 100 dolar altında öneriyorlar. Uygun fiyatlılardan denediğim castor pro bass ve saga bass var. Sesleri birbirine benziyor, saga küçük olduğundan daha rahat. Fiyatına göre iyiler ama kalite kontrol işi şansa kalıyor.
Ekolayzera bide çokta uygun değil ghbime geldi ea500lm. En son zaten gözümü kararttim hocam şimdilik castor pro bass aldim ablam gelmeye yakın ikko oh10 obsidian getirtcem. Bu kulaklık hakkında bilginiz var mıdır ? Bunu alamazsam aful alırım muhtemelen

Ekolayzera bide çokta uygun değil ghbime geldi ea500lm. En son zaten gözümü kararttim hocam şimdilik castor pro bass aldim ablam gelmeye yakın ikko oh10 obsidian getirtcem. Bu kulaklık hakkında bilginiz var mıdır ? Bunu alamazsam aful alırım muhtemelen
O kulaklığı bilmiyorum. Buradan ea500lm ile grafik karşılaştırmasına bakınca v shape gibi duruyor. Basslar ve mid neredeyde aynı, tizlerde fark var. Driver performansı da bass kalitesini etkiler ama kulaklığı bilmiyorum o yüzden bir şey demek zor.

Aful explorer için de tam performansını duymak için biraz yüksek sesli dinlemek gerekiyor diyorlar onu düşünürsen aklında olsun
Bı bakalım hocam ya kafam çok karışık bilemedim valla aklımda 4 iem var şuan artti t10 , aful Explorer, juzear defiant bide çok kafayı bozarsam ikko oh10

Geri