Neler Yeni

Yardım Earpods'um jelatinsiz geldi

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Furkan Demirtaş
Merhaba, iyi geceler. D&R'dan siparişim verdiğim apple earpods'um bugün elime ulaştı. Fakat şöyle bir durum var kulaklığın kutusunda jelatin vb. hiçbir şey yok, yani direkt kulpundan yukarı doğru çektiğinizde kulaklık çıkıyor. Bu normal bir durum mu hep böyle mi geliyor acaba, yoksa bana açılmış ikinci el ürün mü gönderdiler acaba? İade etmeli miyim?

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
Merhaba, iyi geceler. D&R'dan siparişim verdiğim apple earpods'um bugün elime ulaştı. Fakat şöyle bir durum var kulaklığın kutusunda jelatin vb. hiçbir şey yok, yani direkt kulpundan yukarı doğru çektiğinizde kulaklık çıkıyor. Bu normal bir durum mu hep böyle mi geliyor acaba, yoksa bana açılmış ikinci el ürün mü gönderdiler acaba? İade etmeli miyim?
Genelde kulakiçi kulaklılarda şarj kısmında jelatin olur ama senin aldığın için bişey diyemem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kulaklığın şarj aldığı minik sarı yerler demek istediğim yer

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Furkan Demirtaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde kulakiçi kulaklılarda şarj kısmında jelatin olur ama senin aldığın için bişey diyemem

Kulaklığın şarj aldığı minik sarı yerler demek istediğim yer
Nasıl yani şarj aldığı yer derken şarjlı değil ki

Şimdi kutu açlımlarına baktım da yok gibi gözüküyor zaten jelatini normalde de

Son düzenleme:

Nnorch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Efe Uçar

Burasında bir açma jelatini var çek kopart tarzı varmıydı sende?

Ekler

• B2C86453-5881-471A-B4B4-F88F3C2363D2.jpeg
    B2C86453-5881-471A-B4B4-F88F3C2363D2.jpeg
    288.9 KB · Hit: 74

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Furkan Demirtaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamam o zaman sıkıntı yok
Bir de kulaklıktan zzz diye dipten ses geliyor nedendir? Ve kulaklık girişine takınca mikrofon çalışmıyor ikisi de nasıl çalışacak?

Şuan denedim kasanın arkasındaki girişe takınca yok o dediğim ses

Nnorch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Efe Uçar
Bir de kulaklıktan zzz diye dipten ses geliyor nedendir? Ve kulaklık girişine takınca mikrofon çalışmıyor ikisi de nasıl çalışacak?
3.5mm jak mı yoksa lightning girişlimi

Nnorch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Efe Uçar
farklı bir telefonda dene eğer sorun hala devam ediyorsa iade et

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Furkan Demirtaş
farklı bir telefonda dene eğer sorun hala devam ediyorsa iade et
Telefonda sıkıntı yok, bilgisayarın arkasına bağladığımda da sıkıntı yok kasanın üstüne taktığımda geliyor o ses

Masaüstü bilgisayarımda kullanacağım, jack dönüştürücü mü almalıyım hem kulaklık hem mikrofonun çalışması için? Bir de telefonda denedim mikrofonu gayet iyi ama pc'de mikrofon girişine taktığımda neredeyse hiç mikrofon yokmuş gibi. Dönüştürücü olmadığı için ve ses ve mikrofonu ayırmadığı için midir acaba?

Nnorch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Efe Uçar
Telefonda sıkıntı yok, bilgisayarın arkasına bağladığımda da sıkıntı yok kasanın üstüne taktığımda geliyor o ses

Masaüstü bilgisayarımda kullanacağım, jack dönüştürücü mü almalıyım hem kulaklık hem mikrofonun çalışması için? Bir de telefonda denedim mikrofonu gayet iyi ama pc'de mikrofon girişine taktığımda neredeyse hiç mikrofon yokmuş gibi. Dönüştürücü olmadığı için ve ses ve mikrofonu ayırmadığı için midir acaba?
sanırım dönüştürücü almanız lazım bende de jak girişlisi var bende deniyim bakayım çalışmıyomu bende de

bilgisayarın önünde kulaklık logolu jak girişine taktığımda sorunsuz çalıştı hem kulaklık hem mikrofon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,269
Üyeler
168,912
Son üye
MuhammedOnur
Top Bottom