Neler Yeni

easter games 3060 sistem

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet

ByKayseriLi

80+ Bronze
Almadan önce sorulacak soruları neden aldıktan sonra soruyorsunuz? Ayrıca bu adamlar daha düne kadar oyun videosu çekiyordu kendi isimlerini verip sistem mi yapıyorlar şimdide? Çok gereksiz bence keşke herkes kendi işinde devam etse. Azıcık abonesi olanlar hemen başlıyor sistem yapmaya. Çok gereksiz bence.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Anakart bir tık sıkıntı onun dışı problem olmaz. Anakart o kadar da çok sıkıntı yapmaz ama o kadar da iyi değil.
3600 gibi bir İşlemciye stok soğutucu yetmez. Daha iyi bir soğutucu alınırsa gayet iyi sistem.
Fiyatı da uygun.
O fiyata , o sistemde bir şey sıkıntı edilemez bence. :) ne koyarsa önüne alacaksın

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Almadan önce sorulacak soruları neden aldıktan sonra soruyorsunuz? Ayrıca bu adamlar daha düne kadar oyun videosu çekiyordu kendi isimlerini verip sistem mi yapıyorlar şimdide? Çok gereksiz bence keşke herkes kendi işinde devam etse. Azıcık abonesi olanlar hemen başlıyor sistem yapmaya. Çok gereksiz bence.
sorduğun zaman stok kalmıyor 3060 fiyatı tek şu an 9000 zaten adamların fırsat yapmaları niye gereksiz oluyor

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
240mm sıvı soğutucu öneririm
ben lolde 78 derece alıyordum
soğutucu sonrası 45 e düştü cpu sıcaklığı

ByKayseriLi

80+ Bronze
sorduğun zaman stok kalmıyor 3060 fiyatı tek şu an 9000 zaten adamların fırsat yapmaları niye gereksiz oluyor

Ya dostum zaten yayından falan dünyanın parasını kazanıyorlar bir de buradan parayı kapıyorlar gereksiz yani herkes kendi işini yapsın adamların tek işi oyun oynamak video çekmek sanane sistem toplamadan falan bir de isimlerini veriyorlar sistemlere. Sadece easter için demiyorum bir sürü gereksiz ve işi bu olmayan adamların da var isimlerini verip sistem yaptıkları.

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
240mm sıvı soğutucu öneririm
ben lolde 78 derece alıyordum
soğutucu sonrası 45 e düştü cpu sıcaklığı
yanlış anlama bilmediğimden soruyorum mesela o derece işlemcinin çalışması sıkıntı olur mu

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Ya dostum zaten yayından falan dünyanın parasını kazanıyorlar bir de buradan parayı kapıyorlar gereksiz yani herkes kendi işini yapsın adamların tek işi oyun oynamak video çekmek sanane sistem toplamadan falan bir de isimlerini veriyorlar sistemlere. Sadece easter için demiyorum bir sürü gereksiz ve işi bu olmayan adamların da var isimlerini verip sistem yaptıkları.
dediğinde kısmen haklısın ama dolar kurunda malesef böyle sistemler satmıyor satıcılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

ssd 240 gb birde niye bu kadar pahalı acaba ya da piyasa mı böyle

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
Top Bottom