Neler Yeni

Easycep 256GB İphoen XS alınır mı?

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
Önemli değil dediğim gibi tek sıkıntı ips ekran zararları ne diyecek olursan da biraz pile etkisi ve siyah renk değilde gri gibi gözükür ve pixeller kapanmaz yani siyah renkleri güzel göremezsin işte kısaca . Şuan ki kullandığın tel eğer ips ekranlıysa siyah bir fotoğraf açıp ışıkları kapat ekranın açık ve gri olduğunu göreceksin ama ips dışında bir ekranda yaparsan ekran komple kapanır siyah olduğu için yada siyah kısımları komple kapatır . Şimdiden hayırlı olsun iphone aldığın için ilerde üstünü tamamlayıp bunu satarsan 12 ye bile rahat şekilde geçersin
Çok sorun olacağını düşünmüyorum ekranın önemli olan uzun süre götürmesi

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Yunus Şahin
Bu tarz ürün alınmaz. Adı üstünde yenilenmiş yani parçası değişmiş. O değişen parçanın orijinal olduğunu kesinlikle sanmıyorum. Gidip ikinci el de daha ucuza açılmamış cihaz alman daha mantıklı. Hangi konuyu görsem yenilenmiş cihaz önermiyorum.

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
Bu tarz ürün alınmaz. Adı üstünde yenilenmiş yani parçası değişmiş. O değişen parçanın orijinal olduğunu kesinlikle sanmıyorum. Gidip ikinci el de daha ucuza açılmamış cihaz alman daha mantıklı. Hangi konuyu görsem yenilenmiş cihaz önermiyorum.
2. el açılmamış nerden bulunacak hocam?

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Yunus Şahin
Ama hocam 12 ay taksitle alacağım büyük ihtimal ve de Easycep 12 ay garantide vermekte

12 ay garanti yerine temiz cihaz almayı tercih ederdim.

Taksit için ise dolap üzerinden taksit yapılabiliyor. Param güvende bilmiyorum. Satıcı ile anlaşıp yardımcı olursa öyle yaparsın.

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
peki 1 günü çıkarıyor muydu iphone 11 genelde 10-5 arası okuldayım (yolu falan kattım içine) instada falan takılıyom derslerde bazen çıkarır mı 1 günü performansı nasıl?
Dediğiniz şekilde 1 günü çıkarır hocam tabii ki merak etmeyin. zaten hızlı sarj olan bir telefon. kardeşim geçen gün evden çıktı otobüse bindi 6 saat müzik dinledi yolda instagramda gezdii akşam eve geldi tekrar instada gezdi gece anca bitti sarjı rahat olun yani gidip de X Veya xs serisine para vermeyin gidin 11 alın ciddi söylüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğiniz şekilde 1 günü çıkarır hocam tabii ki merak etmeyin. zaten hızlı sarj olan bir telefon. kardeşim geçen gün evden çıktı otobüse bindi 6 saat müzik dinledi yolda instagramda gezdii akşam eve geldi tekrar instada gezdi gece anca bitti sarjı rahat olun yani gidip de X Veya xs serisine para vermeyin gidin 11 alın ciddi söylüyorum.
easycepe asla asla asla güven olmaz yenilenmiş telefon satıyorlar hacım kendine gel ya

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
Mesaj otomatik birleştirildi:

easycepe asla asla asla güven olmaz yenilenmiş telefon satıyorlar hacım kendine gel ya
bana 12 ay taksitle satan bir site lazım hocam esnaf telefoncusuna gittim bugün Samsung A53 de 11k taksitle 12k para istediler benimde aklıma direkt 2. el almak geldi. Eğer ki 2. el taksitle telefon alabileceğim başka site varsa ordan alayım

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
bana 12 ay taksitle satan bir site lazım hocam esnaf telefoncusuna gittim bugün Samsung A53 de 11k taksitle 12k para istediler benimde aklıma direkt 2. el almak geldi. Eğer ki 2. el taksitle telefon alabileceğim başka site varsa ordan alayım
Bakın getmobilde gayet güvenilir bir site. linkini bırakıyorum iphone 11 var sitede 12 ay taksitli. bir sürü iphone cihaz var. https://getmobil.com/magaza/urun/apple/apple-iphone-11-64-gb-31?pid=1463

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2

şahin doğan

80+ Platinum
XS hala alınır. 256 Olması avantaj. kamera, anakart değişimi olmadıkça ekran, kasa, pil değişimi sıkıntı durumlar değil.
2. el yerine yenilenmiş daha mantıklı geliyor artık.

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
XS hala alınır. 256 Olması avantaj. kamera, anakart değişimi olmadıkça ekran, kasa, pil değişimi sıkıntı durumlar değil.
2. el yerine yenilenmiş daha mantıklı geliyor artık.
sepete ekleyin ödeme kısmında görünüyordu sanırım
Peki 128gb xs max mi yoksa 128 gb iphone 11 mi? Kamerası aşırı kötü olmasın fazla fotoğraf çekilmem ama çekildiğimde de üzmesin. Önemli olan şarj süresi ve önümüzde ki kaç sene götüreceği bu yönlerden sizce hangisi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom