Neler Yeni

Easycep 256GB İphoen XS alınır mı?

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
%83-%100 arası pili var sizce alınır mı? Şöyle 4 5 sene götürse yeter

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
o paraya ikinci el temiz 11 alabilirsin neden tüm parçaları değişmiş toplama tofaş gibi olan bir iphone xs alasın ki

• Beğen
Reaksiyonlar: john

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
o paraya ikinci el temiz 11 alabilirsin neden tüm parçaları değişmiş toplama tofaş gibi olan bir iphone xs alasın ki
İphone 11 128gb alabilirim evet şarjı 1 günü çıkarır mı peki ortalamanın bir tık üstünde aktiflikte bir kullanıcıyım

M.2.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
EasyCep i araştırın o kadar çok şikayet var ki...

Son düzenleme:

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
İphone 11 128gb alabilirim evet şarjı 1 günü çıkarır mı peki ortalamanın bir tık üstünde aktiflikte bir kullanıcıyım
yani bende 11 vardı bende ortalamın 1 tık üstünde bir kullanıcıyım. daha geçen haftalarda 14 pro max e geçtim. vay anasını dedim. demedim değil ama xs alacağınıza o paraya tertemiz 11 almanız her açıdan daha iyi

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
yani bende 11 vardı bende ortalamın 1 tık üstünde bir kullanıcıyım. daha geçen haftalarda 14 pro max e geçtim. vay anasını dedim. demedim değil ama xs alacağınıza o paraya tertemiz 11 almanız her açıdan daha iyi
peki 1 günü çıkarıyor muydu iphone 11 genelde 10-5 arası okuldayım (yolu falan kattım içine) instada falan takılıyom derslerde bazen çıkarır mı 1 günü performansı nasıl?

PffPanda

80+ Bronze
11 al ama ios güncellemesi 18-19 da falan bitiyor uzun vadeli kullanamayabilirsiniz belki . Pili android de ki 5000 mah olan telefonlardan daha iyi sayılır
Mesaj otomatik birleştirildi:

He ben öldürüyorum dersen de sürekli kullanımda 6 saat ekran süresi rahat alırsın

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
11 al ama ios güncellemesi 18-19 da falan bitiyor uzun vadeli kullanamayabilirsiniz belki . Pili android de ki 5000 mah olan telefonlardan daha iyi sayılır
Minimum 3 4 sene götürse kafi sonrasında tekrar değiştitiririm götürür mü sizce?

PffPanda

80+ Bronze
Minimum 3 4 sene götürse kafi sonrasında tekrar değiştitiririm götürür mü sizce?
Telefondan elbette şüphem yok ips ekran dışında sorun yok ama eğer ki yazılımsal olarak desteği kesilince uygulama yükleme gibi sorunlar yaşarsanız orası biraz sıkıntı olabilir . iPhone 6 desteği bile yeni yeni kesilirken aslında bu sorunu düşünmekte mantıksız geliyor

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
Telefondan elbette şüphem yok ips ekran dışında sorun yok ama eğer ki yazılımsal olarak desteği kesilince uygulama yükleme gibi sorunlar yaşarsanız orası biraz sıkıntı olabilir . iPhone 6 desteği bile yeni yeni kesilirken aslında bu sorunu düşünmekte mantıksız geliyor
Sağ ol cevapların için dostum herhalde bunu alacağım

PffPanda

80+ Bronze
Sağ ol cevapların için dostum herhalde bunu alacağım
Önemli değil dediğim gibi tek sıkıntı ips ekran zararları ne diyecek olursan da biraz pile etkisi ve siyah renk değilde gri gibi gözükür ve pixeller kapanmaz yani siyah renkleri güzel göremezsin işte kısaca . Şuan ki kullandığın tel eğer ips ekranlıysa siyah bir fotoğraf açıp ışıkları kapat ekranın açık ve gri olduğunu göreceksin ama ips dışında bir ekranda yaparsan ekran komple kapanır siyah olduğu için yada siyah kısımları komple kapatır . Şimdiden hayırlı olsun iphone aldığın için ilerde üstünü tamamlayıp bunu satarsan 12 ye bile rahat şekilde geçersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,284
Üyeler
161,833
Son üye
itirgit
Top Bottom