TinerciAlper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,975
evdeki iphone 7yi nakite çevirmek istiyorum sizce satılır mı 2587tl gibi bir fiyat veriyor
bilmiyorum piyasasınıda ondan sordumNakit olarak daha fazla etmez mi ?
100 pil sağlığı var kozmetik olarak iyi durumda ekranı temiz parmak izi çalışıyorPiyasada o fiyata rahatça gider diye düşünüyorum. Pil sağlığı ve kondisyonu iyi ise..
hocam 2.6den ilanda duruyor arayan soran yokverilmez hocam kendiniz satsanız en az 3k ya gideri olan bir telefon
o zaman verilir ama pil vs sahte ise kontrolden sonra fiyat düşer.100 pil sağlığı var kozmetik olarak iyi durumda ekranı temiz parmak izi çalışıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam 2.6den ilanda duruyor arayan soran yok
sahte derken yenilenmiş telefon olarak babam almış %100 diyor yani değişmiştir ama sorun çıkarmıo zaman verilir ama pil vs sahte ise kontrolden sonra fiyat düşer.
Tahminen fiyat değişirsahte derken yenilenmiş telefon olarak babam almış %100 diyor yani değişmiştir ama sorun çıkarmı
kesinlikle satilmaz gereksiz dusus 3500'e gidecek telefonu bana 2100 TL teklif ettievdeki iphone 7yi nakite çevirmek istiyorum sizce satılır mı 2587tl gibi bir fiyat veriyor
hocam 7nin piyasası ne sizce ne kadara vereyimTahminen fiyat değişir
hocam 7yi ne kadara vermeliyimkesinlikle satilmaz gereksiz dusus 3500'e gidecek telefonu bana 2100 TL teklif etti
yani 3K olur gibi fazlasi kurtarmazhocam 7nin piyasası ne sizce ne kadara vereyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam 7yi ne kadara vermeliyim
ya da demişsin ya yukarda 2.6'ya koydum sen onu baya dusuk fiyat yap ilanin tepki çeksin gerçek fiyatini soylersin mesajdanyani 3K olur gibi fazlasi kurtarmaz