Ayarlar > genel > aygıt yönetimiMerhaba hocalarım EASYCEPTEN aldığım İPAD PRO 10.5 İPADİM MDM LOCK SORUNU GÖSTERİYOR NE YAPABİLİRİM İLK ALDIĞIMDA BU SORUNU GÖSTERMİYORDU
Dur sıfırlamawebhelper nordic ab cihazı uzaktan yönetiyor yazıyor şuan sıfırlıyorum bir kez daha ss atamıyorum
Bir şey indirdin mu bundan öncewebhelper nordic ab cihazı uzaktan yönetiyor yazıyor şuan sıfırlıyorum bir kez daha ss atamıyorum
zaten sıfırlamıştım hocam şuan sıfırlama ekranında 3 kere falan sıfırladım öncedenDur sıfırlama
ne gibi bir indirme hocamDur sıfırlama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir şey indirdin mu bundan önce
Onuda sen söyle aygıt yönetimi parola girilmeden kurulmuyorzaten sıfırlamıştım hocam şuan sıfırlama ekranında 3 kere falan sıfırladım önceden
ne gibi bir indirme hocam
Fotosunu çek at bariOnuda sen söyle aygıt yönetimi parola girilmeden kurulmuyor
aygıt yönetimi kurulum ekranında şifre istemiyor bu cihazı kaydet diyor ve kaydetmeden kurulum yaptırmıyor annem kullanıyordu bir şey indirdiğini zannetmemOnuda sen söyle aygıt yönetimi parola girilmeden kurulmuyor
Fotosunu çek at bari
Kurulum ekranı diye bir şey yok orda ilk kurulduğunda ister şifreyiaygıt yönetimi kurulum ekranında şifre istemiyor bu cihazı kaydet diyor ve kaydetmeden kurulum yaptırmıyor annem kullanıyordu bir şey indirdiğini zannetmem
ben kurmadığıma göre ben nerden biliyim hocam herhangi bir şirket kurmuşKurulum ekranı diye bir şey yok orda ilk kurulduğunda ister şifreyi
açılıyor şimdi ipad foto atarımKurulum ekranı diye bir şey yok orda ilk kurulduğunda ister şifreyi
Kendileri de ne sattıklarını pek bilmiyor bu işten anladıkları da yokvallahi ya
mdm yüklü cihaz satmak nasıl bir kafa acaba
katılıyorumKendileri de ne sattıklarını pek bilmiyor bu işten anladıkları da yok
bu şekilde istersem enroll diyip kurabiliyorum ancak bir çok kısıtlama oluyor en basitinden sadece 6 haneli pin kilidi koyabiliyorum 4 haneyi yasaklıyorKurulum ekranı diye bir şey yok orda ilk kurulduğunda ister şifreyi