Otobuscu06
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 621
bu mu xboxun kendi kolu mu?
1000tl vs 3000tlbu mu xboxun kendi kolu mu?
özellik olarak çok fark var mı hocam pilli mi bu da1000tl vs 3000tl![]()
Hocam xbox tabii ki daha iyidir ama pilli olması büyük dezavantaj bence. Fiyat farkınada bakarsan açıkçası ben easysmx derim. Şarjlı bu pilli değil.özellik olarak çok fark var mı hocam pilli mi bu da
evet bende pilden dolayı xbox controllerden vazgeçtim şarjlı bir model aramaktayım ben bugune kadar hep playstation tarzında gamepadleri kullandım joystickler yan yanaydı easysmxi alıcam ama xbox gamepadi gibi joystick yerleri, sizce bunu alsam joysticklerine alışabilir miyim? bi de bu kolda titreşim mevcut mu?Hocam xbox tabii ki daha iyidir ama pilli olması büyük dezavantaj bence. Fiyat farkınada bakarsan açıkçası ben easysmx derim. Şarjlı bu pilli değil.
çok rahat alışıyorsun hocam, hatta bir süre sonra daha bile rahat geliyor.evet bende pilden dolayı xbox controllerden vazgeçtim şarjlı bir model aramaktayım ben bugune kadar hep playstation tarzında gamepadleri kullandım joystickler yan yanaydı easysmxi alıcam ama xbox gamepadi gibi joystick yerleri, sizce bunu alsam joysticklerine alışabilir miyim? bi de bu kolda titreşim mevcut mu?
herkes öyle diyor hocam yüzde 20 kupon ile 1100 liraya geliyor alınır mı?çok rahat alışıyorsun hocam, hatta bir süre sonra daha bile rahat geliyor.
Hocam aslında daha rahat bile diyebilirim.evet bende pilden dolayı xbox controllerden vazgeçtim şarjlı bir model aramaktayım ben bugune kadar hep playstation tarzında gamepadleri kullandım joystickler yan yanaydı easysmxi alıcam ama xbox gamepadi gibi joystick yerleri, sizce bunu alsam joysticklerine alışabilir miyim? bi de bu kolda titreşim mevcut mu?
ets 2 ile uyumlu titreşimide vra hocam.ets 2 oynuyorum bi de uyumlu mudur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
herkes öyle diyor hocam yüzde 20 kupon ile 1100 liraya geliyor alınır mı?
anladım hocam yani xbox controller almama gerek yok sanırım bi de piliyle uğraşacağız logitech f310 kullanıyorum geçilir mi?ets 2 ile uyumlu titreşimide vra hocam.
bu fiyata kesinlikle rakibi yok ama ürün eline geçince iyice test et çünkü piyasada bayağı bir hatalı ürün var.
Kesinlikle geçilir. Çağ atlayacaksın.anladım hocam yani xbox controller almama gerek yok sanırım bi de piliyle uğraşacağız logitech f310 kullanıyorum geçilir mi?
bi de bluetoothlu mu bu gamepad yoksa dongle var mı
f310 dan sonra bunu kullanınca diyeceğin ilk şey ben bu zamana kadar gampadmi kullanmışım.anladım hocam yani xbox controller almama gerek yok sanırım bi de piliyle uğraşacağız logitech f310 kullanıyorum geçilir mi?
bi de bluetoothlu mu bu gamepad yoksa dongle var mı
Kesinlikle geçilir. Çağ atlayacaksın.
ikinize de çok teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun şimdi yüzde 20 kuponum ile sipariş geçtimf310 dan sonra bunu kullanınca diyeceğin ilk şey ben bu zamana kadar gampadmi kullanmışım.
ürünün içnden dongle çıkıyor ama ürün bluetooth da destekliyor