Neler Yeni

Eba canlı derste yaptığınız çılgınlıklar

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Hocam o artık çnce versiona döndü biizm memlekette altyapı yok denecek kdr az hocalar her dk düşüyo bizde millet sevinsin diye oyun fln açıyoz ekrana
Bende düşüp duruyorum kördeyim internet 2mbps 144p de izlesem hocanın suratını daha HD olur

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Bug yapıp Host olmak Host olduktan sonra milletin mikrofonunu izinsiz açmak :D bir de fizikte elektrik konusunu yapıyorduk elektrik faturası mı su faturası mı daha çok geliyo diye oylama başlattık

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
Derse başka birinin adıyla girip başka birine laf arıyorum sınıfta kavga çıkıyor en sonunda ders gidiyor bence bi deneyin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bug yapıp Host olmak Host olduktan sonra milletin mikrofonunu izinsiz açmak :D bir de fizikte elektrik konusunu yapıyorduk elektrik faturası mı su faturası mı daha çok geliyo diye oylama başlattık
Nasıl oluyor

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Şöyle oldu hocanın interneti gitti sonra host otomatik olarak bir öğrenci oldu sonra arkadaşıma hostu bana ver dedim bana verdi sonra başka bir arkadaşıma da host verdim dc den aradım onu hoca geri geldiğinde host değildi biz hostuz arkaşımla ben dc den konuşuyoruz troll yapıyoruz hoca farkında değil

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,061